Deze foto zou moeten bewijzen dat prinses Latifa in goede gezondheid verkeert. De foto zou zijn genomen op de luchthaven van Madrid. Latifa is er in het bijzijn van een vermoedelijke Britse Sioned Taylor.
Volledig scherm
Deze foto zou moeten bewijzen dat prinses Latifa in goede gezondheid verkeert. De foto zou zijn genomen op de luchthaven van Madrid. Latifa is er in het bijzijn van een vermoedelijke Britse Sioned Taylor. © AFP

Advocaten: “Prinses Latifa mag vrij reizen waar ze wil”

Prinses Latifa, de dochter van de emir van Duba, sjeik Mohammed bin Rashid al-Maktoem, mag vrij reizen waar ze wil. Dat heeft een advocatenkantoor dat haar naar eigen zeggen vertegenwoordigt, laten weten.

2 reacties

 • Edith Bastiaensens

  1 jaar geleden
  Stinkend rijk en nog ongelukkig. Die kan vragen om een ontbijt met verse aardbeien uit Hoogstraten en dan is dat daar. The sky is the limit. Maar daar niet hoog genoeg.
 • Rudy deglain

  1 jaar geleden
  En wie dat niet geloofd kan beter terug rustig verder gaan dromen
 1. Prinses Latifa van Dubai duikt weer op, maar hoe vrij is ze écht? “We wachten op overtuigend bewijs van leven”
  PREMIUM
  Royalty

  Prinses Latifa van Dubai duikt weer op, maar hoe vrij is ze écht? “We wachten op overtui­gend bewijs van leven”

  “Hallo, mijn naam is Latifa Maktoum. Mijn vader regeert over Dubai. En ik maak deze video omdat het misschien wel eens mijn laatste zou kunnen zijn.” Met die woorden shockeerde de 35-jarige prinses de wereld in 2018. Daarna werd ze opgepakt, achter slot en grendel gestoken en naar eigen zeggen ook gemarteld door de sjeik. Tot enkele dagen geleden, toen er voor het eerst weer foto’s opdoken van de gedoemde royal in een winkelcentrum. Maar of ze écht op vrije voeten is, blijft nog maar de vraag. De VN heeft er geen goed oog op, en het lot van haar vermiste zus Shamsa blijft voorlopig nog een groot vraagteken.
 2. Steeds meer aanwijzingen dat Russische legerleiding gevlucht is uit Cherson en “mogelijk 20.000” soldaten heeft achtergelaten

  Steeds meer aanwijzin­gen dat Russische legerlei­ding gevlucht is uit Cherson en “mogelijk 20.000” soldaten heeft achtergela­ten

  Er duiken steeds meer aanwijzingen op dat de Russische legerleiding de zuidelijke stad Cherson in Oekraïne ontvlucht is zonder haar manschappen. De Britse nieuwszender Sky News spreekt over zo’n 20.000 achtergelaten soldaten. Zij komen mogelijk vast te zitten nu alle belangrijke bruggen over de Dnjepr door Oekraïense troepen onklaar zijn gemaakt. Volgens getuigenissen van bewoners zouden de soldaten zich zonder enige discipline gedragen.