Michel Stokx
Volledig scherm
Michel Stokx

Advocaat van seriemoordenaar Michel Stokx onthult: “Hij bekende moord op Cheryl Morriën (7)”

Vrachtwagenchauffeur Michel Stokx, die hoofdverdachte was in de verdwijningszaak van Nathalie Geijsbregts, bekende voor zijn overlijden de moord op de zevenjarige Cheryl Morriën uit IJmuiden. Dat zegt zijn advocaat in een nieuwe drieledige documentaire over Stokx.

 1. 30 jaar geleden verdween Nathalie Geijsbregts (10), haar papa blikt terug: “Als prematuurtje van 700 gram was ze een vechter, tien jaar later besliste iemand anders over haar leven”
  PREMIUM
  Bertem

  30 jaar geleden verdween Nathalie Geijs­bregts (10), haar papa blikt terug: “Als prematuur­tje van 700 gram was ze een vechter, tien jaar later besliste iemand anders over haar leven”

  Haar eerste schooldag, Nathalie spelend met andere kinderen, haar eerste communie: het fotoboek van de familie Geijsbregts wordt nog dikwijls open geslagen. “Ik koester die momenten, maar vrolijk word ik er niet van”, vertelt haar papa Eric Geijsbregts (60) ons. Exact 30 jaar geleden verdween zijn Nathalie - toen tien - uit Leefdaal in Vlaams-Brabant. Doorheen de jaren doken er regelmatig mogelijke verdachten en aanknopingspunten op, maar wat er precies met het meisje is gebeurd, blijft voor Eric, zijn familie en de rest van de wereld tot op heden een mysterie.
 2. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?