Rechtbanktekening toont de rechters op het proces over de aanslagen in Parijs in november 2015.
Volledig scherm
Rechtbanktekening toont de rechters op het proces over de aanslagen in Parijs in november 2015. © BELGA

Advocaat van Muhammad Usman ontkracht "mythe van vierde terreurcommando" bij aanslagen in Parijs

De Pakistaan Muhammad Usman moest deel uitmaken van een vierde commando dat op 13 november 2015 dood en vernieling zou zaaien in Parijs, naast de commando's in de Bataclan, de terrassen en aan het Stade de France. Dat is althans de these die de aanklagers vorige week naar voren brachten, maar Usmans advocaat ontmantelde die these woensdag tijdens zijn pleidooi.

 1. Tegen 2030 zou elke Vlaming toegang moeten hebben tot fiber: waar kan je nu al gebruik maken van het glasvezelnetwerk?
  Mijntelco

  Tegen 2030 zou elke Vlaming toegang moeten hebben tot fiber: waar kan je nu al gebruik maken van het glasvezel­net­werk?

  Fiber, ofwel glasvezel, is het internetnetwerk van de toekomst. Op dit moment heeft nog maar 8 procent van de Belgen toegang tot fiber. Maar de komende jaren wordt het glasvezelnetwerk stevig uitgebreid en zal het huidige kopernetwerk vervangen. Wat betekent dit voor jou? Welke voordelen biedt fiberinternet? En hoe kan je er nu al gebruik maken? Mijntelco.be legt het uit.
 2. Kan Remco Evenepoel de Ronde van Spanje winnen? Schrijf je in voor de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro
  Gouden Vuelta
  13

  Kan Remco Evenepoel de Ronde van Spanje winnen? Schrijf je in voor de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro

  Vrijdag 19 augustus gaat de Ronde van Spanje van start. Blikvanger aan het vertrek in het Nederlanse Utrecht is onze Remco Evenepoel. De 22-jarige Belg is een van de topfavorieten om de eindzege in de wacht te slepen, maar de concurrentie is niet van de poes. Denk jij dat hij aan het langste eind kan trekken? Bewijs dat je de grootste kenner bent met de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro cash.