Trump kan volgens zijn advocaat iemand op straat neerschieten en ermee wegkomen.
Volledig scherm
Trump kan volgens zijn advocaat iemand op straat neerschieten en ermee wegkomen. © AFP

Advocaat Trump: ‘Onaantastbare’ president kan zelfs iemand neerschieten en niet vervolgd worden

William Consovoy, advocaat van de Amerikaanse president Donald Trump, heeft tegen het Amerikaanse Federaal Hof van Beroep gezegd dat Trump zijn belastingaangifte niet aan de openbare aanklagers van New York hoeft te overhandigen. Volgens de advocaat is de president immuun voor strafrechtelijk onderzoek.

4 reacties

 • Christophe Moser

  1 jaar geleden
  Allez, de absolute dictatuur is niet meer weg ginder. Hij leert het van al zijn vriendjes.
 • Willy Van de Camp

  1 jaar geleden
  Oei hij denkt dat hij Goddevader is, kan niks misdoen en zelfs het recht in eigen handen nemen!
 • jean petermans

  1 jaar geleden
  Als dat zo zou zijn dan hebben de Amerikanen en alleen zij daar zelf schuld aan want zijn hebben door de tijd heen hun presidenten zoveel macht en bescherming gegeven in hun grond- en andere wetten.
 • wim CLAES

  1 jaar geleden
  ik zie het nut ervan niet in. het heeft geen enkele meerwaarde, zijn aangifte zal trouwens correct zijn want in de USA wil niemand ambras met de IRS. En die doen hun werk, trump of geen trump. dit is pure pesterij, ze kunnen er nu al geen weg mee, maak hem nog wat gekker.
 1. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 1. Viervoudige waterhoos zorgt voor een spektakel
  Play

  Viervoudi­ge waterhoos zorgt voor een spektakel

 2. Welke celebrity heeft een piano van Louis Vuitton in zijn huis staan?
  Play

  Welke celebrity heeft een piano van Louis Vuitton in zijn huis staan?