ANP
Volledig scherm
© ANP

Action start met webshop in Nederland: geen plannen om dat ook in België uit te rollen

Discounter Action heeft een webshop geopend in Nederland. Daarin is een klein assortiment van producten te vinden die je niet in de winkel kan kopen. Het gaat om een proefproject, dat tot eind dit jaar loopt. De keten heeft geen plannen om iets dergelijks ook in België uit te rollen, bevestigt woordvoerder Frank van Rutten aan HLN.

4 reacties

 • Mike Zwarts

  1 jaar geleden
  Ze zouden de winkels die hier nu zijn beter buiten gooien wat een rommel.
 • Pierre Vaneylen

  1 jaar geleden
  Wat niet is zal wel komen. Wanneer gaat "Europa" zich inzetten voor de Kleine KMO?Men heeft de mond vol van de leegloop en de veloedering van de dorps- en stadscentra, alleen "men" doet er niets aan, buiten belastingen heffen op de winkelruimte.
 • Johny vanderlinden

  1 jaar geleden
  De verpakking kost meer dan de inhoud.
 • Stefanie van Dijk

  1 jaar geleden
  Als ze toch niet van plan zijn het hele assortiment online aan te bieden, wat is dan het nut van een webshop, gewoon achter in de rij van webshops aansluiten met enkel een voorsprong door naamsbekendheid ...
 1. Ook Nederland kampt met branden wegens hitte: brandweer rukt uit voor tweede grote heidebrand nabij Belgische grens

  Ook Nederland kampt met branden wegens hitte: brandweer rukt uit voor tweede grote heidebrand nabij Belgische grens

  Ook Nederland voelt de gevolgen van het warme weer en de droogte, wat op verschillende plaatsen voor branden heeft gezorgd. Zo heeft de brandweer gisterennacht en vanochtend met man en macht gewerkt om een brand te blussen die donderdagavond was uitgebroken op de Brunssummerheide, in de Zuid-Nederlandse provincie Limburg en dicht bij de Belgische grens. De vlammen verwoestten een stuk natuur ter grootte van een voetbalveld. Ook in het dorp Schijf, eveneens gelegen aan de grens met ons land, is nu een heidebrand uitgebroken.
 2. Matthias De Caluwe (38), de topman van Horeca Vlaanderen vertelt over zijn bewogen jaar: “Je papa verliezen en zélf vader worden, it’s the circle of life”
  PREMIUM

  Matthias De Caluwe (38), de topman van Horeca Vlaanderen vertelt over zijn bewogen jaar: “Je papa verliezen en zélf vader worden, it’s the circle of life”

  Al heel de coronacrisis verdedigt hij de belangen van de horeca. Van televisiedebat tot onderhandelingstafel: Matthias De Caluwe, CEO van ondernemersfederatie Horeca Vlaanderen, neemt om het vurigst het woord. In die drukke periode van zijn carrière kwam het leven slaan en zalven: hij verloor zijn vader aan kanker. “Terwijl ik ’s ochtends in de tv-studio zat, is hij sneller dan verwacht overleden.” Vijf maanden later werd hij voor het eerst zelf papa van dochtertje Sienna (die trouwens vernoemd werd naar actrice Sienna Miller): “Het was met momenten echt onwezelijk.”