VN-secretaris-generaal Antonio Guterres.
Volledig scherm
VN-secretaris-generaal Antonio Guterres. © AFP

Acht landen eisen einde van sancties vanwege coronacrisis

Kort voor een spoedzitting per videoconferentie van de twintig belangrijkste economieën ter wereld (G20) vragen acht landen dat de sancties die aan hen worden opgelegd, zouden opgeheven worden vanwege de coronacrisis. 

2 reacties

 • Carin Desmet

  3 jaar geleden
  Zou mooi zijn alle oorlogen stoppen en samen werken voor de economie en deze virus in te dammen... laat er ons na deze crisis een mooie wereld van maken zonder haat, jaloezie, machtsspelletjes, laat ons zij aan zij leven met respect voor ieder regilie en huidskleur leer van elkaar inplaatst van elkaar te haten
 • André Degrote

  3 jaar geleden
  Volgens mij geen goed idee , zeker voor de Kim.
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.