AFP
Volledig scherm
© AFP

“Aanval” op Saoedisch oliedepot, rookpluimen nabij F1-circuit

Een oliedepot nabij Jeddah, niet ver van het Formule 1-circuit, werd vandaag onder vuur genomen tijdens de eerste vrije training. Er zijn gigantische rookpluimen te zien. De F1-leiding wil nog niet speculeren en wacht op officiële berichten.

3 reacties

 • Wim De Decker

  1 jaar geleden
  Poetin en Houthi zijn goede vrienden nu. Helpt ook niet tegen de opwarming tegen te gaan
 • Kris Dhooghe

  1 jaar geleden
  Gaat europa daar hun olie halen,is straks nog slechter dan rusland
 • Björn Hilkens

  1 jaar geleden
  De Houthi-rebellen hebben afspraken gemaakt met Rusland zeker? Nog een extra prijsverhoging.
 1. Rusland zet nieuw huurlingenleger ‘Convoy’ in op de Krim: “Tot de tanden gewapend”

  Rusland zet nieuw huurlingen­le­ger ‘Convoy’ in op de Krim: “Tot de tanden gewapend”

  Het huurlingenleger van Wagner-baas Yevgeni Prigozhin kenden we al. Nu lijkt het erop dat Rusland op de Krim gebruik maakt van een nieuw huurlingenleger dat opereert onder de naam ‘Convoy’. “Hun uitrusting is spiksplinternieuw, en ze zijn tot de tanden bewapend”, aldus de niet zo objectieve journaliste Olga Skabejeva (37) - ook wel ‘de megafoon van Poetin’ genoemd. Dit is wat je moet weten over het nieuwste Russische huurlingenleger.
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.