Volledig scherm
© AP

Aantal sterfgevallen na gebruik e-sigaret in VS stijgt naar 21

In de Verenigde Staten worden nu al zeker 21 sterfgevallen gelinkt aan het gebruik van de e-sigaret. Dat blijkt uit de meest recente cijfers van de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC.

7 reacties

 • els houbrechts

  1 jaar geleden
  Ik ben gestopt met roken dankzij de e-sigaret. En zal dus eeuwig dankbaar zijn voor het bestaan ervan. Dat het schadelijk is, is echter zonder twijfel waar.
 • Peeters Freddy

  1 jaar geleden
  Dat ze dan stoppen met aan dat ding te lurken. Niemand is toch verplicht.
 • Paul Winters

  1 jaar geleden
  Ach 21 doden door vapers en ze moeten verboden worden,20.000 doden door wapens en die mogen niet verboden worden, begrijpen wie begrijpen kan
 • Tim Jacobs

  1 jaar geleden
  Oorzaak van de longziekte reeds vorige week bevestigd en gecommuniceerd door zowel de CDC als de FDA en zijn duidelijk te vinden op hun website. Het betreft illegale THC patronen die circuleren op de zwarte markt. Wanneer stopt dit copy paste werk van jullie journalisten en posten jullie eens de correcte up-to-date informatie? Dit schrikt mensen af tot een veel veiliger alternatief. Wanneer draagt de pers zijn verantwoordelijkheid zodat ook Belgen enkel producten kopen in winkels?
 • kristof morelli

  1 jaar geleden
  Waarschijnlijk weeral klakkeloos overgenomen van één of andere amerikaanse nieuwspagina. Toch ook raar dat de sterfgevallen zich alleen maar voordoen in amerika. Hoe zou dat komen.........ahja....misschien omdat ze in europa gene thc olie dampen met vitamine e acetaat in?
 1. Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemotherapie: "De kinderen geven mij kracht"
  Play

  Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemothera­pie: "De kinderen geven mij kracht"

 2. Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken
  Play

  Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken