Ook het aantal opnames in de ziekenhuizen neemt toe, maar door de hoge vaccinatiegraad is er momenteel geen sprake van een overbelasting.
Volledig scherm
Ook het aantal opnames in de ziekenhuizen neemt toe, maar door de hoge vaccinatiegraad is er momenteel geen sprake van een overbelasting. © Photo News

Aantal coronadoden in Engeland en Wales op hoogste niveau sinds maart

Het aantal sterfgevallen door COVID-19 is in Engeland en Wales gestegen naar het hoogste niveau sinds maart. In de week tot en met 13 augustus heeft het coronavirus er in totaal aan 571 mensen het leven gekost, zo blijkt dinsdag uit gegevens van het nationale statistiekbureau (ONS).

2 reacties

 • John Ulmer

  2 maanden geleden
  Die vaccins werken nogal he....
 • henk hartog

  2 maanden geleden
  Wanneer is deze waanzin over? Die corona Griepvirus is al honderden jaren op de Aarde aanwezig, niks mis mee toch?
 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Brussel hoopt vierde golf te omzeilen met vaccinatiegraad van 65 procent tegen eind oktober
  Brussels Gewest

  Brussel hoopt vierde golf te omzeilen met vaccinatie­graad van 65 procent tegen eind oktober

  Aan een tempo van 16.000 prikjes per week moet het Brussels Gewest een vaccinatiegraad van 65 procent eerste dosissen tegen eind oktober bereiken om zo een mogelijk intense vierde golf in het najaar te omzeilen. In de loop van september volgt een eerste evaluatiemoment. Als de vaccinatietrein blijft stokken, lijkt een bredere invoering van het Covid Safe Ticket dan onvermijdelijk. Dat gaf Brussels gezondheidsminister Alain Maron (Ecolo) dinsdag aan. Tijdens een persmoment gaf hij in tandem met Brussels coronacrisismanager Inge Neven tekst en uitleg over de vaccinatiesituatie.