Een begraafplaats van coronaslachtoffers in het Amazonegebied in Brazilië.
Volledig scherm
Een begraafplaats van coronaslachtoffers in het Amazonegebied in Brazilië. © Photo News

Aantal bevestigde gevallen van coronavirus groeit wereldwijd sneller dan ooit, zwaartepunt verschuift

Met meer dan 100.000 nieuwe bevestigde gevallen per dag grijpt het coronavirus wereldwijd sneller om zich heen dan ooit. Terwijl enkele landen die de afgelopen maanden zwaar getroffen werden uit het dal klauteren, ontstaan op verschillende andere plaatsen nieuwe haarden.

3 reacties

 • Emi Hergersberg

  9 maanden geleden
  daarom blijft het noodzakelijk om iedereen die het land binnenkomt nog steeds 2 weken in afzondering te houden.
 • Wim Eggermont

  9 maanden geleden
  Als het ginder rustiger is kan het virus hier zijn 2de ronde starten
 • Billy Valcke

  9 maanden geleden
  Een idee dat de EU haar zuid en oost grenzen vergrendeld von der laaien ?en de ngo creaturen tot verstand roept?
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 2. Ging 2,7 miljard euro coronasteun voor ondernemers naar wie het echt nodig had? “Ik kon iets meer hebben gewerkt, maar dan had ik nooit zoveel verdiend”
  PREMIUM

  Ging 2,7 miljard euro coronas­teun voor onderne­mers naar wie het echt nodig had? “Ik kon iets meer hebben gewerkt, maar dan had ik nooit zoveel verdiend”

  Een copywriter die zeven dagen niet werkte om de coronapremie te krijgen en intussen zijn kinderen kon helpen bij het huiswerk, of iemand uit de creatieve sector die meer dan 5000 euro netto premies kreeg doordat hij een atelier heeft, hoewel hij dat nooit gebruikt. Sommige ondernemers gaan wel heel creatief om met de voorwaarden voor de steunmaatregelen van de Vlaamse overheid. Het is slikken voor wie echt in de problemen zit door de coronacrisis. Wij verzamelen reacties langs beide kanten.
 1. Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af
  Play

  Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af

 2. Deze hond snuffelt naar coronabesmettingen op de luchthaven
  Play

  Deze hond snuffelt naar coronabe­smet­tin­gen op de luchthaven