De aankomende Amerikaanse vicepresident Kamala Harris (56).
Volledig scherm
De aankomende Amerikaanse vicepresident Kamala Harris (56). © REUTERS

Aankomend vicepresident Kamala Harris kiest vrouwen als topmedewerkers

De aankomende Amerikaanse vicepresident Kamala Harris (56) heeft uitsluitend vrouwen om zich heen verzameld voor topfuncties in het Witte Huis. 

2 reacties

 • adrian Kowalczykiewicz

  2 maanden geleden
  Feminisme van 30 jaren geleden. Kies voor de beste meest competente, niet omdat het een vrouw of een man is.
 • manneke Frans

  2 maanden geleden
  Discriminatie op en top! Een persoon mag nooit een job krijgen omwille van het geslacht. Is een vrouw beter voor die job ? Aanwerven. Is een man beter? Aanwerven. Dit is pas eerlijk!
 1. Coronavirus raast aan steeds hogere snelheid door VS, en het ergste moet nog komen
  PREMIUM

  Coronavi­rus raast aan steeds hogere snelheid door VS, en het ergste moet nog komen

  Voor het eerst sinds het begin van de pandemie zijn er in de Verenigde Staten op één dag meer dan 3.000 doden gevallen door het coronavirus. De autoriteiten meldden gisteren 3.157 doden met een bevestigde besmetting met COVID-19, zo blijkt uit data van de Johns Hopkins-universiteit. Ook het aantal geregistreerde besmettingen neemt toe, nu elke dag met ongeveer 200.000. Nieuwverkozen president Joe Biden kijkt met lede ogen toe terwijl Trump nog zes weken in functie blijft, en waarschuwt voor nog eens meer dan 200.000 nieuwe doden deze en komende maand.
 1. Gehandicapte Fred zorgt voor aandoenlijk moment in Nederland, als hij plots de minister tegen alle regels in een stevige knuffel geeft

  Gehandicap­te Fred zorgt voor aandoen­lijk moment in Nederland, als hij plots de minister tegen alle regels in een stevige knuffel geeft

  Het bezoek van de Nederlandse minister van Volksgezondheid Hugo De Jonge aan gehandicapteninstelling ‘s Heeren Loo was heel zorgvuldig voorbereid, met alle mogelijke coronamaatregelen van kracht. Maar Fred, één van de bewoners van de instelling die die dag zijn eerste coronaprik kreeg, trok zich van dat alles even lekker niks aan. Hij zag de minister, liep op hem af en gaf hem een dikke knuffel. Nee, dat mocht eigenlijk niet. Maar Fred was niet tegen te houden. Een hartverwarmende foto is het resultaat.
 1. Gevecht tussen tijgerzussen levert spectaculaire beelden op
  Play

  Gevecht tussen tijgerzus­sen levert spectacu­lai­re beelden op

 2. Politie zet grote middelen in om trucker wakker te krijgen
  Play

  Politie zet grote middelen in om trucker wakker te krijgen