Talloze Amerikanen zijn verslaafd aan medicijnen als oxycodon en fentanyl.
Volledig scherm
Talloze Amerikanen zijn verslaafd aan medicijnen als oxycodon en fentanyl. © AFP

“Aanklagers VS onderzoeken betrokkenheid farmaceuten bij opiatencrisis”

Federale aanklagers in de Verenigde Staten zijn een onderzoek begonnen naar verschillende farmaceuten en hun betrokkenheid bij de opiatencrisis in het land. Volgens The Wall Street Journal wordt onderzocht of die farmaciebedrijven opzettelijk lokale gemeenschappen hebben overspoeld met krachtige en verslavende pijnstillers.

1 reactie

 • johanneke li

  2 jaar geleden
  1 ding is duidelijk; de beslissingen over de gezondheid van de mens en het produceren van medicijnen mag duidelijk niet langer in de handen van ondernemers zijn die alleen maar aan hun winst denken! van mijn part mag de hele pharma-industrie genationaliseerd worden!
 1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.