Volledig scherm
© RV

Aanhangers organiseren zaterdag grote Mars voor Trump in Washington DC

Aanhangers van de Amerikaanse president Donald Trump gaan zaterdag op de middag een mars organiseren in Washington DC. Ze willen op die manier “transparantie” eisen en “de integriteit van de verkiezingen beschermen”. “De president moet van ons horen dat we niet willen dat hij zich gewonnen geeft”, klinkt het onomwonden.

2 reacties

 • Paul Philippaerts

  4 maanden geleden
  Dat zal één grote corona besmettingsfuif worden. Het blijkt nog maar eens dat de meeste kiezers totaal geen weet hebben waar hun kandidaat voor staat. Alleen de grote uitspraken en het op tv komen geven de doorslag. En zoals in het dagelijks leven krijgen die met het grootste lawijt de meeste volgers. Biden heeft geluk dat hij al die anti Trump stemmen heeft binnengehaald
 • Walter Decock

  4 maanden geleden
  Natuurlijk zonder mondmasker of afstand houden, covid 19 bedankt nu al de deelnemers voor hun gewaardeerde hulp in zijn groei! Van een slechte verliezer gesproken, om van al zijn leugens en valse waarheden nog maar te zwijgen. Dat zo veel Amerikanen daar in lopen zegt genoeg over de intellectuele kwaliteiten van zijn volgers. 
 1. Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensoverschrijdend gedrag
  Play

  Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensover­schrij­dend gedrag

 2. Vrouw wil geen masker dragen en trekt haar string over gezicht
  Play
  bizar

  Vrouw wil geen masker dragen en trekt haar string over gezicht