Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © ThinkStock

95.000 politieagenten gemobiliseerd voor oudejaarsavond in Frankrijk

In Frankrijk zijn zowat 95.000 politieagenten gemobiliseerd, waarvan er 9.000 in Parijs worden ingezet, om oudejaarsnacht in goede banen te leiden. Ze zullen onder andere waken over het verbod op spontane bijeenkomsten en over de mondmaskerplicht. Dat heeft het Franse ministerie van Binnenlandse Zaken vrijdag meegedeeld.

5 reacties

 • Krista Thijs

  1 jaar geleden
  Een heel leger nodig om relletjes, plunderingetjes, brandstichtingjes, aanrandingjes, vernielinkjes te voorkomen. Hoe is het toch zo ver kunnen komen ? En dinsdag moet mijn partner om 04.30 uur opstaan om weer een heel jaar te gaan werken om vrolijk belastingen te betalen ! En ik zie straten vol met vernielzuchtig crapuul vrolijk tekeer gaan, zeer demotiverend voor de gewone niet vernielzuchtige Vlaming.
 • Gaston Miar

  1 jaar geleden
  Er zullen nogmaals veel auto's branden.
 • Monique Asaert

  1 jaar geleden
  De jeugd kent geen limiet meer,alles moet kunnen. Vandalisme, comazuipen, en geen respect voor de politie en andermans eigendom.
 • pieter vandenberghe

  1 jaar geleden
  Het zal weer vuurwerk geven in parijs, met een afterparty in brussel.
 • MARC POELMAN

  1 jaar geleden
  'Gelukkig' Nieuwjaar.
 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.