De crash gebeurde vlakbij de stad Umea.
Volledig scherm
De crash gebeurde vlakbij de stad Umea. © SVT

9 doden bij crash vliegtuigje met parachutisten in Zweden

Bij een vliegtuigongeluk vlak bij de Zweedse stad Umea zijn vandaag alle negen inzittenden van het toestel om het leven gekomen. Volgens de Zweedse krant Aftonbladet ging het om parachutisten.

0 reacties

 1. LIVE. AstraZeneca gaat 90 miljoen doses vaccin in Japan produceren - Van Ranst: “Eigenlijk is er geen perspectief voor de kappers”

  LIVE. AstraZene­ca gaat 90 miljoen doses vaccin in Japan produceren - Van Ranst: “Eigenlijk is er geen perspec­tief voor de kap­pers”

  De coronacijfers blijven stijgen, zo blijkt uit de meest recente cijfers van gezondheidsinstituut Sciensano.. In een rapport dat onze ministers onder ogen kregen staat onrustwekkende informatie over de Britse coronavariant. En volgens viroloog Marc Van Ranst is er zo goed als geen perspectief voor de kappers. Volg alle ontwikkelingen over het coronavirus in onze liveblog.
 2. Biden zet Trumps Cola light-knop weer op bureau in Oval Office

  Biden zet Trumps Cola light-knop weer op bureau in Oval Office

  Hij was even verdwenen, maar nu is hij terug: de belknop waarmee Donald Trump volgens een Amerikaanse reporter vanuit het Oval Office bij zijn butler een Coca Cola light bestelde. Op de Resolute Desk was de knop op de eerste dag van Bidens presidentschap niet meer te zien, maar maandag dook het houtblok met de rode knop in ingewerkt daar toch weer op. De belknop gaat al tientallen jaren mee, zoals recent ook nog onder presidenten Barack Obama en George W. Bush.
 1. Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemotherapie: "De kinderen geven mij kracht"
  Play

  Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemothera­pie: "De kinderen geven mij kracht"

 2. Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken
  Play

  Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken