Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Shutterstock

80-jarige zorgt met elektrische auto voor 300.000 euro schade in carwash

Een 80-jarige man heeft in de Duitse plaats Lindau voor bijna 300.000 euro schade aangericht, toen hij in een carwash niet alleen zijn eigen auto total loss reed, maar ook twee andere auto's.

14 reacties

 • Frans Van Hoyweghen

  1 jaar geleden
  Wat gaan die mensen doen als er sneeuwval is, met al die pk er zal nogal geslipt worden.
 • stefaan VAN van vlierberghe

  1 jaar geleden
  De verzekering maatschappijen zullen het best op de hoogte zijn van het verschil in rijgedrag tussen een gezonde tachtig jarige en een twintig jarige chauffeur, daarom zijn de prijzen verzekeringspolissen veel hoger voor jongeren !
 • Ann Verschueren

  1 jaar geleden
  Dat heeft niks met leeftijd te maken. Verstrooidheid..ik zou ze de kost ni willen geven al degenen die een ongeval veroorzaken door verstrooidheid omdat ze met iets anders bezig zijn, zoals hun smartphone of hun gps of kijken naar blote benen..?
 • Ives Ameel

  1 jaar geleden
  Ongevallen gebeuren dagelijks en helaas met nog veel grotere gevolgen. Zolang het maar blikschade is of dat nu een elektrische of andere auto is het zijn allemaal blikken dozen die na enkele jaren op het stort terecht komen.
 • Albain Van Eycke

  1 jaar geleden
  Op die leeftijd zou het verboden moeten zijn om zelf nog te rijden, het reactievermogen is niet meer als bij jongere mensen