Bij het vluchtelingendrama in Oostenrijk zijn meer dan zeventig lijken geborgen. Bij de overleden vluchtelingen waren acht vrouwen en vier kinderen. De meeste migranten waren waarschijnlijk van Syrische afkomst. De lijken werden gisteren gevonden in een vrachtwagen langs de snelweg.

71 lichamen, vier kinderen in vrachtwagen Oostenrijk

UpdateNa het vluchtelingendrama waarbij 71 lichamen gevonden zijn in een verlaten truck die gisteren gevonden werd langs de A4-snelweg in Oostenrijk, heeft de politie drie personen kunnen arresteren in Hongarije. Dat bevestigde de politie zonet op een persconferentie. Bij de slachtoffers, waarschijnlijk allemaal Syrische vluchtelingen, zijn er 59 mannen, 8 vrouwen en 4 kinderen. De vluchtelingen waren al langer overleden en in staat van ontbinding.

 1. Sebastiaan bekoopt opmerking over rijstijl met zijn leven: bezorger (19) rijdt twee keer over hem
  NEDERLAND

  Sebastiaan bekoopt opmerking over rijstijl met zijn leven: bezorger (19) rijdt twee keer over hem

  Een 19-jarige pakjesbezorger is twee keer over de man heengereden die hem vorig jaar in het Nederlandse Wijchen (Gelderland) aansprak op zijn rijgedrag. Tarik O. reed de 42-jarige Sebastiaan aan, hij werd een stuk meegesleurd op de motorkap. Toen hij onder de auto terechtkwam, zou de pakketbezorger de bestelwagen in z’n achteruit hebben gezet en nogmaals over het slachtoffer heen zijn gereden. De veertiger overleed op straat, voor de ogen van zijn vrouw.
 1. Angstaanjagende beelden tonen waarom je je auto altijd ijsvrij moet maken
  Play

  Angstaanja­gen­de beelden tonen waarom je je auto altijd ijsvrij moet maken

 2. Dashcam filmt 'wielerterrorist' in Limburg
  Play

  Dashcam filmt 'wielerter­ro­rist' in Limburg