European Press Agency (EPA)
Volledig scherm
© European Press Agency (EPA)

64 procent van Republikeinse kiezers bereid om Trump te volgen naar nieuwe partij

Mocht voormalig Amerikaans president Donald Trump een nieuwe partij oprichten, dan is een meerderheid van de Republikeinse kiezers bereid zich daarbij aan te sluiten. Dat blijkt uit een peiling van nieuwswebsite The Hill en opinieonderzoeksbureau HarrisX.

50 reacties

 • Erwin Van Roy

  2 jaar geleden
  Ivo hebt u dan bewijzen dat het Biden supporters zijn
 • Ivo Mariën

  2 jaar geleden
  Veel mensen die tegen Trump zijn hebben zich afgelopen jaren serieus laten misleiden. Op het ogenblik zijn Biden-supporters nog steeds bezig met vernielingen aan te richten in de grote steden. Voor Trump-supporters die naar het Capitool trokken waarbij 4 van hen het leven lieten, worden 26.000 soldaten aangevoerd. Voor de rellen in grote steden waar Biden-supporters 33 mensen vermoorden werden 0 soldaten ingeschakeld.
 • Franc saas

  2 jaar geleden
  wat stelt een peiling voor ? weinig of meestal niets ...wie neemt de peiling af wie wordt ondervraagd m.a.w. jong /oud/studie niveau etc ...en niet te vergeten het aantal ,hier bij ons hoor ik dan ,er werd een peiling gedaan bij 1500 mensen en soms veel minder ...en de andere miljoenen mensen dan ? ,in Belgie zou men een peiling moeten doen bij minstens 1 miljoen mensen ,dan kan je een beeld hebben.
 • Jacques-Philippe Leclerc

  2 jaar geleden
  Trump zal zich niet koest houden. Biden heeft al na 5 dagen uitgevonden dat het land is nu totaal onbestuurbaar. Want alle 50 Staten besturen hun bevolking, niet de federale overheid. Het is de taak van de federale overheid om het land veilig te houden, dit is hun enigste taak. Amerika is ook geen democratie, in 1776 waren ze terdege bewust van de risico's van uitsluitend regeren op basis van meerderheidsregel, en daarom schreven ze een Constitutionele Republiek beladen met checks en balances.
 • Karel Tichmann

  2 jaar geleden
  Jan Janssens: Gewoon verhuizen Karel, als je nu nog huilt om Trump zit je hier echt niet op je plaats. Hmm, ik heb 2 X op Trump gestemd, de derde keer zal een ongelooflijke gebeurtenis zijn..