De materiële schade na de raketaanval was aanzienlijk.
Volledig scherm
De materiële schade na de raketaanval was aanzienlijk. © EPA

64 militairen liepen lichte hersenschudding op bij Iraanse raketaanval

De tol van de Iraanse aanval op een Amerikaanse basis in Irak begin januari is verder toegenomen. Volgens de meest recente cijfers liepen 64 militairen een lichte hersenschudding op. Eerder was nog sprake van 50 gewonde soldaten.

4 reacties

 • Guido De Greve

  3 jaar geleden
  Martin, een lichte hersenschudding noem je toch geen hersenletsel. Hersenletsel gaat over permanente schade.
 • Martin Meuris

  3 jaar geleden
  Wat een verhaal, eerst was er niets aan de hand volgens Trump, dan enkele licht gewonden, dan vijftig met hersenletsel en nu al 64 met hersenletsel. Wat houdt dat in?
 • Jos Spriet-Dewaele

  3 jaar geleden
  Hoe meer schade hoe rapper de amerikaan bereid zal zijn tot vergeldingsacties. Eerst was er geen maar iedere dag een paar meer Hoe kan het dat je pas weken na een feit opeens een hersenletsel hebt. Werden die amerikanen die in de buurt van de ontploffing dan niet onderzocht net na de feiten ? Liet Amerika zijn soldaten eerst in de kou staan ? Wie liegt hier nu en manipuleert de gemeenschap ?
 • Henri Dederen

  3 jaar geleden
  De waarheid zullen we nooit te weten komen.
 1. Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt
  Mijntelco

  Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt

  In tijden van inflatie en hoge energieprijzen is elke financiële tegemoetkoming meer dan welkom, zeker voor de lagere inkomens. Daarom is er vanuit de overheid niet alleen voor gas en elektriciteit een sociaal tarief voorzien; ook voor telecom bestaat er een tegemoetkoming. Wie de doelgroepen zijn voor zo'n tegemoetkoming? En welke voorwaarden er precies zijn? Mijntelco.be zet het voor je op een rij.