In de Chinese stad Xi’an wordt het zeker voor het onzekere genomen.
Volledig scherm
In de Chinese stad Xi’an wordt het zeker voor het onzekere genomen. © AFP

42 nieuwe coronabesmettingen vastgesteld: Chinese stad gaat alle 13 miljoen inwoners testen

De grote Chinese stad Xi’an is begonnen met het testen van alle 13 miljoen inwoners, nadat ruim veertig nieuwe coronabesmettingen vastgesteld zijn. De autoriteiten willen naar aanloop van de Olympische Winterspelen geen risico nemen op een grootschalige verspreiding van het virus.

 1. Japan gaat mondjesmaat weer toeristen toelaten

  Japan gaat mondjes­maat weer toeristen toelaten

  Japan gaat bij wijze van experiment kleine groepen toeristen via georganiseerde reizen weer toestaan in het land, nadat reizigers vanwege de coronapandemie eerder geweerd werden. In eerste instantie zullen toeristen uit de Verenigde Staten, Australië, Thailand en Singapore naar Japan mogen afreizen. Reizigers moeten wel een ziektekostenverzekering hebben en drie vaccinaties tegen het virus hebben gehad, aldus het Japanse bureau voor Toerisme.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.