Cleo Smith
Volledig scherm
Cleo Smith © EPA

4-jarig Australische meisje al 2 weken vermist: speurders willen “elke centimeter van het gebied in kaart brengen”

Politieagenten in Australië zijn nog steeds op zoek naar de 4-jarige Cleo Smith die sinds 16 oktober vermist is. Op zoek naar aanwijzingen willen ze elke centimeter in kaart brengen van het gebied waar het meisje verdween. De speurders geloven dat Cleo ontvoerd werd door een “opportunist”.

 1. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.
 1. Vrees voor een ontvoering groeit in verdwijningszaak van Australische kleuter: “Ze zou de tent nooit alleen verlaten”
  PREMIUM

  Vrees voor een ontvoering groeit in verdwij­nings­zaak van Australi­sche kleuter: “Ze zou de tent nooit alleen verlaten”

  In Australië groeit de vrees dat de vierjarige Cleo is ontvoerd. Het meisje is zaterdag verdwenen uit de tent waarin ze met haar ouders sliep. Dat ook haar slaapzak spoorloos is en de rits van de tent openstond tot op een hoogte die het kind niet kon bereiken, doet vermoeden dat ze niet zelf op pad is gegaan. De politie heeft alvast alle gekende seksdelinquenten in de omgeving opgezocht.