De zwarte sportzakken met drugs zaten in een container met triplex.
Volledig scherm
De zwarte sportzakken met drugs zaten in een container met triplex. © Receita Federal

339 kilo cocaïne voor Antwerpen door politie onderschept in Brazilië

DrugsDe Braziliaanse politie heeft zaterdag in de haven van Paranaguá 339 kilo cocaïne ontdekt in een container die op weg was naar Antwerpen. De drugs zaten in een container met triplex. De politie voert een onderzoek naar de oorsprong en bestemming van de drugs.

1 reactie

 • gustaaf carpels

  1 maand geleden
  tja denk eerder dat er corrupte rederijen zijn die niet gevat worden dan de gevatte dokwerkers elke zogenaamde vondsten zijn degene die men mag vinden als rookgordijn voor de andere tonnen smeerlapperij die me niet vind.
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 2. Chaos op Spaanse awardceremonie: Befaamde schrijfster blijkt pseudoniem te zijn voor drie mannen

  Chaos op Spaanse awardcere­mo­nie: Befaamde schrijf­ster blijkt pseudoniem te zijn voor drie mannen

  De geprezen vrouwelijke auteur Carmen Mola blijkt het pseudoniem te zijn voor 3 mannelijke schrijvers. Dit kwam het publiek te weten terwijl ze naar de prijsuitreiking keken van de Planeta-literatuurprijs. Toen de organisatie van de Spaanse literatuurprijs de award en het toebehorende prijzengeld van 1 miljoen euro aan de Spaanse schrijfster Carmen Mola wouden overhandigen, kwamen er drie mannen op het podium gewandeld. De Spaanse literatuurwereld reageert nu geschokt: “Deze mannen hebben door een vals profiel te hanteren zowel lezers als journalisten misleid, het zijn oplichters”.
 1. Moskou neemt opnieuw maatregelen tegen coronavirus: ongevaccineerde 60-plussers moeten komende vier maanden thuisblijven, weer meer thuiswerk

  Moskou neemt opnieuw maatrege­len tegen coronavi­rus: ongevacci­neer­de 60-plus­sers moeten komende vier maanden thuisblij­ven, weer meer thuiswerk

  Moskou heeft ongevaccineerde mensen ouder dan 60 jaar de opdracht gegeven om de komende vier maanden thuis te blijven nu het aantal coronabesmettingen en -slachtoffers in de Russische hoofdstad blijft stijgen. Bedrijven moeten tegelijkertijd tot 25 februari ten minste 30 procent van hun personeel van thuis uit laten werken. Dat heeft burgemeester Sergej Sobjanin dinsdag bekendgemaakt.
 2. Toxicoloog waarschuwt voor nieuwe stoffen in pillen die overleden man dealde op Extrema Extra: “Veel mensen vertrouwen deze ‘veilige drug' maar hebben geen idee wat ze innemen”
  PREMIUM

  Toxicoloog waarschuwt voor nieuwe stoffen in pillen die overleden man dealde op Extrema Extra: “Veel mensen vertrouwen deze ‘veilige drug' maar hebben geen idee wat ze innemen”

  In de pillen die de overleden vijftiger in zijn bezit had op het dancefestival Extrema Extra, zijn de relatief onbekende maar uiterst gevaarlijke stoffen methylone en 3-MMC gevonden. Dat bevestigt toxicoloog Jan Tytgat van de KU Leuven. “We weten nog altijd niet goed wat de gevolgen van zo'n stoffen zijn. Bovendien worden ze als dealers gepromoot als ‘veilige' drugs.”