Archiefbeeld: gezondheidswerkers verzorgen een coronapatiënt op de intensivecareafdeling van het Pasteur ziekenhuis in Nice.
Volledig scherm
Archiefbeeld: gezondheidswerkers verzorgen een coronapatiënt op de intensivecareafdeling van het Pasteur ziekenhuis in Nice. © REUTERS

30 procent van Covid-patiënten op intensive care heeft valse coronapas in Zuid-Franse steden Nice en Antibes

Er zijn momenteel naar schatting 110.000 valse coronapassen in omloop onder de 5 miljoen ongevaccineerden in Frankrijk. Een indrukwekkend cijfer dat op sommige plaatsen aanzienlijke proporties aanneemt. Zo heeft in het Universitair Ziekenhuis van Nice en in het ziekenhuis van Antibes 30 procent van de Covid-patiënten die vandaag op de intensive care liggen, valse coronapassen gebruikt. Dat meldt ‘BFM-TV’.

8 reacties

 • Olivier Paquay

  5 maanden geleden
  Dat komt ervan als ge mensen uitsluit, dan zoeken die een andere oplossing voor het onrecht.
 • Ria Van Gugte

  5 maanden geleden
  Het is niet goed te praten dat coronapassen vervalst worden maar het was enigszins te verwachten. Het is en blijft bedrog. Maar langs de andere zijde zeggen dat vaccinatie niet verplicht is, is evengoed bedrog. Schaf het discriminatie-paspoort af. Het CST heeft geen nut buiten het aantonen dat je volledig gevaccineerd bent (na tig prikken) of genezen bent. Dan is het ook niet meer "nodig" om aan vervalsing te doen.
 • Leo Legrelle

  5 maanden geleden
  Hard om het te zeggen, maar al die valsspelers achteraan in de rij en de volle hospitaalkost + boete voor bedrog laten betalen. Wat een egoïsme en arrogantie hebben die zeg. Feestjes weer belangrijker zeker en dan maar rondbesmetten.
 • eric reynebeau

  5 maanden geleden
  Opname in ziekenhuis weigeren van zulke bedriegers. En daarvoor moet men de zorg van andere mensen uitstellen. Wraakroepend.
 • Rik Cappelle

  5 maanden geleden
  Alle ziekenhuis en medische kosten verhalen op die pipo's en een monsterboete er nog aan toevoegen ook.
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  4

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.