Archieffoto.
Volledig scherm
Archieffoto. © AP

“21 jihadisten gedood bij Russische luchtaanvallen”

Bij meerdere bombardementen van de Russische luchtmacht zijn in het noorden van Syrië minstens 21 jihadisten van terreurgroep Islamitische Staat (IS) gedood. Dat zegt het Syrische observatorium voor de mensenrechten.

10 reacties

 • paul van gele

  7 maanden geleden
  130 bombardementen en maar 24 doden ze moesten beschaamd zijn weten die wel wat dat kost voor 130 bommen en 24 doden maar ? Of gooie die de bommen zomaar in de woestijnen daar ? Dat zou bij 1 bom eigenlijk zo als moeten zijn
 • ronan vanderstukken

  7 maanden geleden
  Goed gedaan , proficiat.
 • franky van damme

  7 maanden geleden
  Eindelijk eens goed nieuws in deze barre tijden.
 • Mark Rutter

  7 maanden geleden
  Het verschil is natuurlijk dat ze in russland tegen de weerbots kunnen.Hoop dat het hier in europa niet wordt uitgevochten.
 • Jean-Pierre Vercruysse

  7 maanden geleden
  Inderdaad uitstekend werk van Rusland tegen de terroristen van IS Syrie. Het Syrische bestuur is aldaar het juiste!
 1. Terroristen Bataclan rechtvaardigden zich terwijl ze bloedbad aanrichtten: “Wij doen hier wat jullie in Syrië doen”
  3

  Terroris­ten Bataclan rechtvaar­dig­den zich terwijl ze bloedbad aanricht­ten: “Wij doen hier wat jullie in Syrië doen”

  De daders van de reeks terreuraanslagen in 2015 in Parijs rechtvaardigden zich tijdens het bloedbad in de concertzaal Bataclan tegenover hun slachtoffers. "Waarom bombarderen jullie onze broeders in Syrië? We komen hier hetzelfde doen. We gaan jullie hier bombarderen. Wij hebben daar geen vliegtuigen voor nodig", zo riepen de terroristen volgens een rechercheur die vandaag voor het hof van assisen in Parijs getuigde op het proces over de terreuraanslagen.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).