Een indoorspeeltuin (archiefbeeld)
Volledig scherm
Een indoorspeeltuin (archiefbeeld) © Shutterstock

20 ouders met elkaar op de vuist tijdens kinderfeestje in Nederland

In het Nederlandse Vught zijn zo’n twintig volwassenen gisterenmiddag met elkaar slaags geraakt tijdens een kinderfeestje in een indoorspeeltuin. Drie politie-eenheden kwamen ter plaatse om de situatie onder controle te krijgen.

12 reacties

 • Dominic Palinckx

  2 jaar geleden
  Hopeloze lou Bakker heeft geen kinderen denk ik , de beste stuurlui staan aan wal..
 • Lou Bakker

  2 jaar geleden
  Mijn kind, schoon kind. Walg van die ouders die denken dat hun kind alles mag, moet en kan. Maar iets nuttig leren aan hun kroost, zoals misschien wat talen, daar zijn die geweldige ouders niet toe in staat. Opvoeden trouwens ook niet. Dat moet de school maar doen. Ze zouden een punten systeem op moeten zetten zoals bij het rijbewijs. Zoveel punten ? Zeg gedag tegen je kinderen.
 • Carl Peeters

  2 jaar geleden
  Wie moet er opgevoed worden?
 • Bob Fréson

  2 jaar geleden
  Een goed voorbeeld voor de kinderen hun opvoeding. Ouders met gebrek aan opvoeding leren hun kinderen opvoeden op schoolfeestjes. Prachtige vooruitgang voor de toekomst van die kinderen! Maar ja, zolang het blijft onder de niet opgevoede, en anderen gerust laten is het in orde.
 • Geert Van Hemelrijck

  2 jaar geleden
  Vroeger was alles eenvoudiger, nu is alles extreem.
 1. Grootvader en moeder van schutter Texas getuigen: “Als ik wist dat hij wapens had, dan had ik hem aangegeven”

  Grootvader en moeder van schutter Texas getuigen: “Als ik wist dat hij wapens had, dan had ik hem aangegeven”

  De Verenigde Staten verkeren in shock nadat een 18-jarige schutter negentien schoolkinderen en twee leraren heeft doodgeschoten in Texas. De grootvader van de jonge dader heeft nu voor het eerst gereageerd. Hij had er geen idee van dat de jongeman vorige week wapens had gekocht. Hij beschreef hem als een rustige tiener die het grootste deel van zijn tijd alleen op zijn kamer doorbracht. Ook de moeder van de schutter getuigde dat haar zoon “niet gewelddadig”was.
 2. Deze 12 Amerikaanse politici betuigen medeleven aan slachtoffers schietpartij Texas, krijgen samen ruim 38 miljoen dollar aan steun van wapenlobby

  Deze 12 Amerikaan­se politici betuigen medeleven aan slachtof­fers schietpar­tij Texas, krijgen samen ruim 38 miljoen dollar aan steun van wapenlobby

  Na de schietpartij in de Amerikaanse staat Texas, waarbij negentien kinderen en twee leerkrachten werden vermoord, trokken vele politici naar Twitter om hun medeleven te betuigen aan de slachtoffers en hun families. Verschillende onder hen kregen in hun loopbaan als Amerikaans politicus echter steun van de wapenlobby. Veel steun. Zo kregen twaalf senatoren in totaal 38.066.841 dollar of omgerekend 35.704.793,52 euro (in)directe steun van de National Rifle Association, dat fervent tegen strengere wapenwetgeving is.