Volledig scherm
© AP

176 doden bij vliegtuigcrash in Iran, Oekraïense president wil “verantwoordelijken voor catastrofe” vinden

In Iran is een vliegtuig van een Oekraïense luchtvaartmaatschappij neergestort vlak na het opstijgen in Teheran. Het toestel was onderweg naar Kiev. Niemand heeft de crash overleefd. Aan boord waren 176 inzittenden, bevestigt Ukraine International Airlines. Onder de slachtoffers zijn onder meer Iraniërs, Canadezen en Oekraïners. De oorzaak van de crash is officieel nog niet bekend en Iran weigert de zwarte dozen over te maken aan Boeing of de VS. De luchtvaartmaatschappij schort in elk geval alle vluchten naar Teheran op.

23 reacties

 • Roger Rymen

  1 jaar geleden
  "Iran zegt de zwarte dozen niet te zullen overdragen aan de VS of aan Boeing". Het is duidelijk dat die Iranezen iets te verbergen hebben. Dit "ongeval" doet sterk denken aan vlucht MH17 van Malaysian Air dat boven Oekraïene door een Russische raket, geleid door Russische speciale militairen, werd neergeschoten. Ook eigenaardig dat dit juist nu gebeurd. Zouden alle luchtvaartmaatschappijen niet onmiddellijk stoppen met boven Iran te vliegen?
 • jef Joossens

  1 jaar geleden
  Als de slachtoffers over een groot gebied verspreid liggen wil dit zeggen dat het vliegtuig op een hoogte uit elkaar is gevallen en ik denk niet dat daar motorproblemen de oorzaak van zouden kunnen zijn.
 • Sandra Jennekens

  1 jaar geleden
  Vreemd, heel toevallig met al wat gaande is. Mijn hart bloedt voor de onschuldigen...
 • diane roelant

  1 jaar geleden
  Is toch wel heel toevallig op dezelfde dag als aanslag op amerikaanse luchtmachtbasis in Irak?
 • Jeffrey Deekers

  1 jaar geleden
  Exacte oorzaak kunnen we natuurlijk nu nog niet weten maar is het wel niet een beetje TE verdacht dat net NU een Boeing (Amerikaans bedrijf) neestort in Iran met alles wat er aan de hand is daar nu? Zou me niet verbazen als het met opzet neergehaald zou zijn. RIP aan de onschuldige overledenen.
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 2. Sebastiaan bekoopt opmerking over rijstijl met zijn leven: bezorger (19) rijdt twee keer over hem
  NEDERLAND

  Sebastiaan bekoopt opmerking over rijstijl met zijn leven: bezorger (19) rijdt twee keer over hem

  Een 19-jarige pakjesbezorger is twee keer over de man heengereden die hem vorig jaar in het Nederlandse Wijchen (Gelderland) aansprak op zijn rijgedrag. Tarik O. reed de 42-jarige Sebastiaan aan, hij werd een stuk meegesleurd op de motorkap. Toen hij onder de auto terechtkwam, zou de pakketbezorger de bestelwagen in z’n achteruit hebben gezet en nogmaals over het slachtoffer heen zijn gereden. De veertiger overleed op straat, voor de ogen van zijn vrouw.
 1. Ziekenhuizen slaan alarm: "We komen in derde golf terecht"
  Play

  Ziekenhui­zen slaan alarm: "We komen in derde golf terecht"

 2. Ouders verongeluk­te Loes: “We hebben de chauffeur vastgepakt, het is zijn schuld niet"
  Play

  Ouders verongeluk­te Loes: “We hebben de chauffeur vastgepakt, het is zijn schuld niet"