@Europol
Volledig scherm
© @Europol

15 verstekelingen uit een voertuig gehaald bij grootschalige politieacties tegen mensensmokkelaars in Grieks grensgebied

Bij grootschalige acties van de Bulgaarse en Hongaarse politie zijn woensdag de vermoedelijke leiders van een grote bende mensensmokkelaars opgepakt. Dat maakte Europol vrijdag bekend.  Uit een voertuig haalde de politie vijftien verstekelingen. Enkelen van hen raakten gewond bij de achtervolgingen waarbij zeer hoge snelheden werden gehaald.

5 reacties

 • johny daneels

  1 jaar geleden
  Geef ze nog wat makkelijker alles gratis en nog veel geld bovenop, onze samenleving…RIP
 • Klara De Smet

  1 jaar geleden
  Het blijft een triest gegeven dat mensen zo'n risico's nemen voor een beter leven. Het zou overal moeten leefbaarder worden zodat iedereen overal kan leven met voldoende comfort veiligheid en een beetje toekomstmogelijkheden. Maar als de migratie hier zo blijft toenemen wordt het hier ook onleefbaar en wordt het echte probleem alleen maar verschoven. Herverdeling v d rijkdom, groene ruimte en wat minder volk moet er komen, ooit...
 • Guy Bekaert

  1 jaar geleden
  Deze kerels deinzen voor niets terug , zolang mensen zo wanhopig zijn om hun hebben en houden te geven om in Europa te komen is dit dweilen met de kraan open .
 • Didi Bellens

  1 jaar geleden
  Stuur ze maar direct terug en laat ons terug de douane inzetten zoals je ziet op "Border security USA" die kennen er wat van en die sturen die mannen onmiddellijk terug.
 • Willy van craen

  1 jaar geleden
  Terug de landsgrenzen sluiten want dan is er een grotere kans betrapt te worden. Nu kunnen ze tot in Calais rijden zonder controle. Ook goed tegen de zware midadigers Oosblok, dieven , bedelaars , vrouwen handel en drughandel .
 1. Russische ambtenaar over Russisch defensieminister Shoigu: “Zou zichzelf moeten doodschieten”

  Russische ambtenaar over Russisch defensiemi­nis­ter Shoigu: “Zou zichzelf moeten doodschie­ten”

  Een Russische functionaris die in Oekraïne werd aangesteld tot viceleider van de geannexeerde regio Cherson suggereerde donderdag dat Vladimir Poetins minister van Defensie zelfmoord zou moeten plegen vanwege de schandelijke nederlagen voor Rusland in de oorlog met Oekraïne. Dergelijke openlijke kritiek vanuit het Russische staatsapparaat op de bewindvoerders valt steeds vaker te horen.