@Europol
Volledig scherm
© @Europol

15 verstekelingen uit een voertuig gehaald bij grootschalige politieacties tegen mensensmokkelaars in Grieks grensgebied

Bij grootschalige acties van de Bulgaarse en Hongaarse politie zijn woensdag de vermoedelijke leiders van een grote bende mensensmokkelaars opgepakt. Dat maakte Europol vrijdag bekend.  Uit een voertuig haalde de politie vijftien verstekelingen. Enkelen van hen raakten gewond bij de achtervolgingen waarbij zeer hoge snelheden werden gehaald.

5 reacties

 • johny daneels

  2 maanden geleden
  Geef ze nog wat makkelijker alles gratis en nog veel geld bovenop, onze samenleving…RIP
 • Klara De Smet

  2 maanden geleden
  Het blijft een triest gegeven dat mensen zo'n risico's nemen voor een beter leven. Het zou overal moeten leefbaarder worden zodat iedereen overal kan leven met voldoende comfort veiligheid en een beetje toekomstmogelijkheden. Maar als de migratie hier zo blijft toenemen wordt het hier ook onleefbaar en wordt het echte probleem alleen maar verschoven. Herverdeling v d rijkdom, groene ruimte en wat minder volk moet er komen, ooit...
 • Guy Bekaert

  2 maanden geleden
  Deze kerels deinzen voor niets terug , zolang mensen zo wanhopig zijn om hun hebben en houden te geven om in Europa te komen is dit dweilen met de kraan open .
 • Didi Bellens

  2 maanden geleden
  Stuur ze maar direct terug en laat ons terug de douane inzetten zoals je ziet op "Border security USA" die kennen er wat van en die sturen die mannen onmiddellijk terug.
 • Willy Van Craen

  2 maanden geleden
  Terug de landsgrenzen sluiten want dan is er een grotere kans betrapt te worden. Nu kunnen ze tot in Calais rijden zonder controle. Ook goed tegen de zware midadigers Oosblok, dieven , bedelaars , vrouwen handel en drughandel .
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Honderden migrerende vogels dood na massale crashes tegen wolkenkrabbers in New York
  Play
  1

  Honderden migrerende vogels dood na massale crashes tegen wolkenkrab­bers in New York

  Honderden migrerende zangvogels hebben zich deze week doodgevlogen tegen de vele glazen wolkenkrabbers die New York City rijk is. Het Amerikaanse persagentschap AP spreekt van een event van “massale vogelsterfte” in the City that never sleeps. Het was een vrijwilliger van NYC Audubon, een organisatie die zich inzet voor de bescherming van wilde vogels in de regio, die als eerste op Twitter aan de alarmbel trok. Melissa Breyer toont met opvallende foto’s dat het gebied rond het nieuwe World Trade Center werkelijk bezaaid lag met vogels. Maar ook gewone New Yorkers wisten niet wat ze zagen.