15-tal jongeren belagen voormalige Miss France in Parijs: “Ik voelde me zo zwak en hulpeloos”

Vaimalama Chaves, Miss Frankrijk 2019, is zaterdag overdag het slachtoffer geworden van agressie. Op wandel door Parijs kreeg ze steentjes naar zich gegooid door een vijftiental vermoedelijk minderjarige jongens. “Ik voel me zo zwak en hulpeloos”, reageerde ze op sociale media.

2 reacties

 • Michel Jacobs

  1 maand geleden
  Dat wordt ook in Brussel steeds erger, steeds meer minderjarigen die niet naar school gaan, op straat rondhangen, en zich alleen bezig houden metdrugs, kleine criminaliteit en het ambeteren van mensen.Sommigen hebben zelfs geen ouders. Klaarblijkelijk heeft Brussel geen geld om aan zijn wettelijke verplichtingen ter zake te voldoen. Voor een eigen regering, 16 burgemeesters en een gouverneur hebben ze dat dan weer wel.Let wel, we spreken van een 'gewest' kleiner dan een chinees dorp.Triestig.
 • Marianne Van den Lemmer

  1 maand geleden
  Nog maar eens getoond waarom een vrouw zich moet leren verdedigen (snel kunnen lopen is ook een pluspunt).
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?