Getty Images/iStockphoto
Volledig scherm
© Getty Images/iStockphoto

15-jarige steekt Marjorie (17) dood na ruzie op Snapchat

OMGEVING PARIJSEen ruzie op sociale media heeft vrijdag in de vooravond ten zuidoosten van Parijs geleid tot de dood van een 17-jarig meisje. Marjorie overleed in Ivry-sur-Seine door messteken haar toegebracht door een 15-jarige jongen. De vermeende dader is in de loop van de avond opgepakt in Massy, zo’n 15 kilometer verder.

11 reacties

 • zina riffia

  4 weken geleden
  Rust zacht jongedame, veel te vroeg heengegaan. Enorm veel sterkte voor de familieleden en vrienden. Hoop dat de 15jarige als een volwassene berecht wordt. Dit meisje krijgt nooit meer een 2de kans.
 • Anneke Brusselmans

  1 maand geleden
  Die sociale media is een vergif ze zijn met niks anders meer bezig dan met dat Snapchat en tik tok instagram etc elke keer gebeurt er wel iets daarop laat mekaar gewoon met rust zeg wat is dat nu toch allemaal . Innige deelneming aan de ouders vrienden en familie . Waarom moest dit weer gebeuren ? Gewoon omdat dat meisje haar zusje wou beschermen
 • dominique castelein

  1 maand geleden
  zolang ze elkaar uitmoorden is er geen probleem
 • Bruno Verhoeven

  1 maand geleden
  Dat Zweeds jongetje toch.
 • paola nerozzi

  1 maand geleden
  Stop alle video's en berichten op de media te zetten van zowel facebook en die andere apps zoveel agressie ze weten zelf niet meer wat de waarheid is van wat ze allemaal opschrijven
 1. Bedrog met bezetting op intensieve: Duitse ziekenhuizen manipuleerden bezettingsgraad
  29

  Bedrog met bezetting op intensieve: Duitse ziekenhui­zen manipuleer­den bezettings­graad

  Een rapport van de Federale Rekenkamer (BRH) onthult een van de grootste schandalen tijdens de coronapandemie in Duitsland. Duitse ziekenhuizen manipuleerden de bezettingsgraad op intensieve zorg, zodat ze financiële steun van de overheid zouden krijgen. De federale regering was naar verluidt al maanden op de hoogte van de fraude, maar hield het geheim. Dat bericht de Duitse nieuwswebsite Bild.