Molly, Oscar en Theodore.
Volledig scherm
Molly, Oscar en Theodore. © Facebook

15 jaar en zwanger van haar tweede kind: "De reacties van onze vrienden waren het ergst"

Ze haalde een eerste keer de kranten toen ze op haar 13de zwanger bleek te zijn van haar eerste kindje en nu kreeg ze het nieuws dat ze weer in blijde verwachting is. Mollie Syrigos (15) uit Melbourne in Australië bevalt als alles goed gaat in december van haar tweede spruit. "Het was niet gepland, maar het kindje is meer dan welkom", vertelt ze samen met haar vriend Oscar Wilks (16).

 1. Vrouw intimideert agenten: "Ik heb connecties, jullie kunnen me niks maken"

  Vrouw intimi­deert agenten: "Ik heb connecties, jullie kunnen me niks maken"

  Laat er geen misverstand over bestaan: wie voor de politierechter verschijnt, heeft vermoedelijk iets mispeuterd. Meestal eigen schuld dikke bult, maar soms ook een ongelukkige samenloop van omstandigheden, gewoon brute pech of wordt de onschuld bewezen. Niet zelden proberen overtreders hun misstap te vergoelijken met op zijn minst merkwaardige uitvluchten. Onze reporters tekenden de voorbije week in de Vlaamse politierechtbanken enkele zaken op die dit ten overvloede illustreren.
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.