Donald Trump - toen nog president - vloog in september naar Toledo (Ohio) voor een campagnemeeting in aanloop naar de presidentsverkiezingen.
Volledig scherm
Donald Trump - toen nog president - vloog in september naar Toledo (Ohio) voor een campagnemeeting in aanloop naar de presidentsverkiezingen. © EPA

14 juni voortaan Donald Trump Day in Ohio?

Twee verkozenen van het deelstaatparlement van VS-staat Ohio hebben een wetsvoorstel ingediend om een jaarlijkse Donald Trump Day in het leven te roepen. Republikeinse Afgevaardigden Jon Cross (40) en Reggie Stolzfus (40) willen die vieren op 14 juni, de verjaardag van de oud-president.

11 reacties

 • Björn Van den Brulle

  2 maanden geleden
  Guido, ik heb research gedaan en ik merk op dat de gegevens die u hieronder neertypte niet correct zijn. Doe eens research, op betrouwbare bronnen weliswaar, en ik ben ervan overtuigd dat u van andere mening zal zijn.
 • guido Bervoets

  2 maanden geleden
  Obama kreeg in 2009 twee oorlogen en de grootste economische en financiële crisis van de laatste 100 jaar als erfenis. Hij heeft op acht (8) jaar tijd de staatsschuld met ongeveer 10 duizend miljard doen stijgen, inderdaad, maar dat was onder de slechtst mogelijke economische omstandigheden denkbaar. Hij bracht de economie terug op gang en drong de werkloosheid terug van 11,5% naar 4,6%. Trump 8.2 duizend miljard op vier (4) jaar met maar 1% daling van de werkloosheid.
 • Jean West

  2 maanden geleden
  Guido Bervoets je bent geen fan van Trump maar Obama heeft het wel klaargekregen om de staatsschuld te verdubbelen wat denkt u daar over?
 • guido Bervoets

  2 maanden geleden
  Karel Tichmann is net als zijn grote leider over de nederlaag heen en is ook al begonnen aan zijn campagne voor 2024.
 • guido Bervoets

  2 maanden geleden
  Dat is wel iets teveel eer voor een president die erin geslaagd is om op vier jaar tijd de staatsschuld te laten stijgen met maar liefst 8,2 duizend miljard dollar of 30% stijging. En dat in de "meest fantastische economie aller tijden". En een president die zijn bevolking hopeloos uit elkaar heeft gerukt en zijn land op de rand van een burgeroorlog heeft gebracht.
 1. Nog niet duidelijk of België doorgaat met vaccin Johnson & Johnson: “Morgen beslissing over al geleverde vaccins”
  153

  Nog niet duidelijk of België doorgaat met vaccin Johnson & Johnson: “Morgen beslissing over al geleverde vaccins”

  Johnson & Johnson stelt de uitrol van het Janssen-coronavaccin in Europa uit vanwege mogelijke bloedproppen die kunnen ontstaan bij mensen die het vaccin krijgen toegediend. Dat meldt de farmaceut, die tot het uitstel overgaat op advies van de medische instanties CDC en FDA in de Verenigde Staten. Vaccinoloog Pierre Van Damme zegt dat België morgen een beslissing neemt over de reeds geleverde vaccins van Johnson & Johnson. Ook het Europees Geneesmiddelenagentschap EMA komt morgen met een advies.
 2. Ook België schort vaccinaties met vaccin Johnson & Johnson tijdelijk op: “Geen significante impact”
  Play
  57

  Ook België schort vaccina­ties met vaccin Johnson & Johnson tijdelijk op: “Geen significan­te impact”

  België schort de geplande vaccinaties met het Janssen-vaccin van Johnson & Johnson voorlopig op, tot er meer duidelijkheid is over de mogelijke bijwerkingen van het vaccin. Dat hebben de verschillende ministers van Volksgezondheid beslist op advies van de taskforce Vaccinatie, zo vernam onze redactie en is ondertussen door federaal minister Frank Vandenbroucke (Vooruit) bevestigd. De eerste dosissen zouden normaal vrijdag toegediend worden. Eerder had Johnson & Johnson zelf gevraagd het vaccin niet meer toe te dienen in afwachting van een oordeel van het Europese geneesmiddelenagentschap EMA.
 1. Dat loopt mis: kitesurfer wordt van zijn kiteboard geblazen
  Play

  Dat loopt mis: kitesurfer wordt van zijn kiteboard geblazen

 2. Vader redt leven van zoontje (4) tijdens waanzinnig ongeval
  Play
  bizar

  Vader redt leven van zoontje (4) tijdens waanzinnig ongeval