Donald Trump - toen nog president - vloog in september naar Toledo (Ohio) voor een campagnemeeting in aanloop naar de presidentsverkiezingen.
Volledig scherm
Donald Trump - toen nog president - vloog in september naar Toledo (Ohio) voor een campagnemeeting in aanloop naar de presidentsverkiezingen. © EPA

14 juni voortaan Donald Trump Day in Ohio?

Twee verkozenen van het deelstaatparlement van VS-staat Ohio hebben een wetsvoorstel ingediend om een jaarlijkse Donald Trump Day in het leven te roepen. Republikeinse Afgevaardigden Jon Cross (40) en Reggie Stolzfus (40) willen die vieren op 14 juni, de verjaardag van de oud-president.

11 reacties

 • Björn Van den Brulle

  1 jaar geleden
  Guido, ik heb research gedaan en ik merk op dat de gegevens die u hieronder neertypte niet correct zijn. Doe eens research, op betrouwbare bronnen weliswaar, en ik ben ervan overtuigd dat u van andere mening zal zijn.
 • guido Bervoets

  1 jaar geleden
  Obama kreeg in 2009 twee oorlogen en de grootste economische en financiële crisis van de laatste 100 jaar als erfenis. Hij heeft op acht (8) jaar tijd de staatsschuld met ongeveer 10 duizend miljard doen stijgen, inderdaad, maar dat was onder de slechtst mogelijke economische omstandigheden denkbaar. Hij bracht de economie terug op gang en drong de werkloosheid terug van 11,5% naar 4,6%. Trump 8.2 duizend miljard op vier (4) jaar met maar 1% daling van de werkloosheid.
 • Jean West

  1 jaar geleden
  Guido Bervoets je bent geen fan van Trump maar Obama heeft het wel klaargekregen om de staatsschuld te verdubbelen wat denkt u daar over?
 • guido Bervoets

  1 jaar geleden
  Karel Tichmann is net als zijn grote leider over de nederlaag heen en is ook al begonnen aan zijn campagne voor 2024.
 • guido Bervoets

  1 jaar geleden
  Dat is wel iets teveel eer voor een president die erin geslaagd is om op vier jaar tijd de staatsschuld te laten stijgen met maar liefst 8,2 duizend miljard dollar of 30% stijging. En dat in de "meest fantastische economie aller tijden". En een president die zijn bevolking hopeloos uit elkaar heeft gerukt en zijn land op de rand van een burgeroorlog heeft gebracht.