Het ongeval in Van.
Volledig scherm
Het ongeval in Van. © AP

12 doden in Turkije bij ongeval met bus die migranten zonder papieren vervoerde

In de nacht van zaterdag op zondag zijn in Van, in het oosten van Turkije, 12 mensen om het leven gekomen en 26 anderen gewond geraakt bij een ongeval met een bus die migranten zonder papieren vervoerde. Dat melden plaatselijke media.

0 reacties

 1. Sociaal-democraten winnen Duitse parlementsverkiezingen, “fiasco voor Merkels CDU/CSU”
  Play
  UPDATE
  75

  Sociaal-democraten winnen Duitse parlements­ver­kie­zin­gen, “fiasco voor Merkels CDU/CSU”

  De SPD heeft de parlementsverkiezingen in Duitsland gewonnen. De centrumlinkse partij was goed voor 25,7 procent van de stemmen en bleef daarmee de CDU/CSU nipt voor. De conservatieven behaalden uiteindelijk 24,1 procent, een absoluut dieptepunt na zestien jaar regering van afscheidnemend bondskanselier Angela Merkel en “een fiasco”, zegt VTM-correspondente Carolien Van Nunen in Berlijn. Dé grote vraag is nu wie de nieuwe bondskanselier wordt.
 2. New Yorkse begrafenis met lege urn voor vermoorde Gabby Petito (22): “Als er een reis is die je wil maken, doe die dan nu”
  Play
  UPDATE
  2

  New Yorkse begrafenis met lege urn voor vermoorde Gabby Petito (22): “Als er een reis is die je wil maken, doe die dan nu”

  Vrienden en nabestaanden van de jonge Amerikaanse influencer Gabby Petito (22) zijn zondag in New York bijeengekomen voor haar begrafenisplechtigheid, die live uitgezonden werd op internet. Haar vader Joseph Petito beschreef zijn dochter als een “gelukkig meisje” tot wie veel mensen zich aangetrokken voelden, meldt CNN. “Ik wil dat je je laat inspireren door Gabby.”