De truck vervoerde een lading Belgische chocolade.
Volledig scherm
De truck vervoerde een lading Belgische chocolade. © Thinkstock

11 migranten overleven in dichtgelijmde vrachtwagen dankzij lading Belgische chocolade

VLUCHTELINGENIn het Verenigd Koninkrijk zijn zaterdag elf immigranten aangetroffen die opgesloten zaten in een vrachtwagen waarvan de sloten vastgelijmd waren. Tien Irakezen en een Afgaan overleefden op de lade dure Belgische chocolade aan boord van de truck. Onder hen ook zes minderjarigen.

14 reacties

 • Michael Dimers

  4 jaar geleden
  Migranten werden onderzocht !!! Wie gaat dat weer betalen ??? Begin met extreem strenge grenscontroles in te richten. Velen nemen een griepprik omdat voorkomen beter is dan genezen. Wel dan ????
 • Hugo Huybrechts

  4 jaar geleden
  Wat hebben die dan gedronken? Of zat er ook een pallet Leffe in die vrachtwagen?
 • Jens Peeters

  4 jaar geleden
  6 "minderjarigen" die eruitzien zien als 40'ers
 • Marco Par

  4 jaar geleden
  Bruine chocolade??? Hoe racistisch!
 • Piet Van Buggenhout

  4 jaar geleden
  En de vrachtwagenchauffeur moet opdraaien voor de opgegeten en onverkoopbaar geworden lading chocolade.
 1. Miljard vaccinprikken gezet in Europa, maar volgens WHO te vroeg voor overmoed: “De pandemie woedt nu onder de ongevaccineerden”

  Miljard vaccinprik­ken gezet in Europa, maar volgens WHO te vroeg voor overmoed: “De pandemie woedt nu onder de ongevacci­neer­den”

  Tot nu toe werden al een miljard dosissen van een Covid-19-vaccin toegediend in de Europese regio van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), die 53 landen tussen de Atlantische en de Stille Oceaan beslaat. Toch zijn er volgens de organisatie nog te veel risico’s voor ongevaccineerden om zelfvoldaan te zijn. “Het is een grote prestatie, maar we kunnen ons geen overmoed veroorloven”, aldus Hans Kluge, de Belgische arts aan het hoofd van WHO Europa.