Jan Aelberts
Volledig scherm
© Jan Aelberts

Wedstrijden Rode Duivels te zien op groot scherm in zomerbar voetbalclub: “Plaats reserveren wel nodig”

BuggenhoutDe wedstrijden van de Rode Duivels tijdens het EK voetbal in juni zullen door liefhebbers op groot scherm te bekijken zijn in Buggenhout. Daar zorgt voetbalclub Eendracht Buggenhout voor in haar zomerbar.

  1. Tijdspad fusieplannen tussen Buggenhout en Dendermonde voorziet principsbeslissing op 28 juni, oppositiepartij Open Vld Buggenhout woedend: “Dit is lachen met de burgers”
    PREMIUM
    Buggenhout/Dendermonde

    Tijdspad fusieplan­nen tussen Buggenhout en Dendermon­de voorziet principsbe­slis­sing op 28 juni, oppositie­par­tij Open Vld Buggenhout woedend: “Dit is lachen met de burgers”

    Een extra gemeenteraad met een principiële goedkeuring in Dendermonde en Buggenhout op 28 juni... De ene slide tijdens de Commissie Algemene Zaken voor Dendermondse gemeenteraadsleden dinsdagavond laat geen twijfel bestaan over de timing rond de fusieplannen die ze in de Ros Beiaardstad voor ogen hebben. In Buggenhout zet het dossier steeds meer kwaad bloed. Ook oppositiepartij Open Vld laat er nu van zich horen: “Dit is lachen met de Buggenhoutenaren.”