De schade aan de deur was groot.
Volledig scherm
De schade aan de deur was groot. © RV

Vandalen slaan deur van apotheek aan diggelen, ook schade aan afsluiting restaurant

BuggenhoutIn de Kerkstraat in Buggenhout hebben vandalen een glazen deur van apotheek Ceulemans aan diggelen geslagen. Nadien sloegen ze gewoon op de vlucht. Er werd niet ingebroken. Het is wel al de derde keer dat er vandalisme wordt vastgesteld op korte tijd aan de zaak. 

 1. Puurs-Sint-Amands zamelt luiers in via ‘pamperboxen’: “Willen kwetsbare gezinnen met jonge kinderen steunen”
  Puurs-Sint-Amands

  Puurs-Sint-Amands zamelt luiers in via ‘pamper­boxen’: “Willen kwetsbare gezinnen met jonge kinderen steunen”

  De gemeente Puurs-Sint-Amands start met een pamperbank, een voorraad ongebruikte luiers voor kwetsbare gezinnen met jonge kinderen. “We plaatsen op verschillende locaties boxen, waar je overschotten in kwijt kan. Wij stellen hiermee pakketten samen, die tegen een symbolische euro aangekocht kunnen worden”, zegt schepen van sociale zaken Peter Van Hoeymissen (CD&V).
 2. Oppositiepartij N-VA eist open debat rond fusieplannen tussen Buggenhout en Dendermonde: “Politieke spelletjes leiden aandacht af van wat beste is voor inwoners”
  PREMIUM
  Buggenhout

  Oppositie­par­tij N-VA eist open debat rond fusieplan­nen tussen Buggenhout en Dendermon­de: “Politieke spelletjes leiden aandacht af van wat beste is voor inwoners”

  Ook oppositiepartij N-VA van Buggenhout mengt zich nu in de heisa die een mogelijke fusie tussen de bosgemeente en Dendermonde de jongste dagen teweeg brengt. De partij eist een open debat in de gemeenteraad en wil dat de Commissie Algemene Zaken wordt bijeengeroepen om het dossier te bespreken. Burgemeester Pierre Claeys (CD&V) roept ondertussen op elkaar niet op te jutten.