Deze slide over de timing om tot een principiële beslissing te komen rond de fusieplannen tussen Buggenhout en Dendermonde is duidelijk. Die werd getoond tijdens de Commissie Algemene Zaken in Dendermonde.
Volledig scherm
PREMIUM
Deze slide over de timing om tot een principiële beslissing te komen rond de fusieplannen tussen Buggenhout en Dendermonde is duidelijk. Die werd getoond tijdens de Commissie Algemene Zaken in Dendermonde. © RV

Tijdspad fusieplannen tussen Buggenhout en Dendermonde voorziet principsbeslissing op 28 juni, oppositiepartij Open Vld Buggenhout woedend: “Dit is lachen met de burgers”

Buggenhout/DendermondeEen extra gemeenteraad met een principiële goedkeuring in Dendermonde en Buggenhout op 28 juni... De ene slide tijdens de Commissie Algemene Zaken voor Dendermondse gemeenteraadsleden dinsdagavond laat geen twijfel bestaan over de timing rond de fusieplannen die ze in de Ros Beiaardstad voor ogen hebben. In Buggenhout zet het dossier steeds meer kwaad bloed. Ook oppositiepartij Open Vld laat er nu van zich horen: “Dit is lachen met de Buggenhoutenaren.”