Femke neemt een drastische beslissing: “Misschien maar een klein gebaar, maar ik voel de dringende nood eraan”, zegt ze.
Volledig scherm
PREMIUM
Femke neemt een drastische beslissing: “Misschien maar een klein gebaar, maar ik voel de dringende nood eraan”, zegt ze. © Geert De Rycke

Tattoo-artieste Femke kiest zelf voor lockdown en sluit deur shop Into The Woodz: “Nog langer talmen is gevaarlijk”

BuggenhoutFemke Gielkens uit Buggenhout wacht verdere maatregelen van de overheid niet af en hakt zelf de knoop door: de jonge mama en tattoo-artiest, nierpatiënte ook, gaat met onmiddellijke ingang in lockdown. De deuren van haar tattooshop Into The Woodz gaan op slot, voor onbepaalde duur. “Hard, maar ik belandde het voorbije jaar drie keer in het ziekenhuis en weet hoe hard het personeel het daar nu heeft”, zegt ze.

 1. Ivarem neemt recyclagepark over van gemeente: “Extra openingsuren, wij bepalen de prijzen”
  Puurs-Sint-Amands

  Ivarem neemt recyclage­park over van gemeente: “Extra openings­uren, wij bepalen de prijzen”

  Puurs-Sint-Amands draagt het gemeentelijke recyclagepark in Puurs volgend jaar over aan afvalintercommunale Ivarem. “Na de fusie met Sint-Amands gaan we voor één gemeenschappelijk en duidelijk afvalbeheer. Er komen een pak openingsuren bij, en we mogen zelf onze prijzen bepalen”, zegt milieuschepen Alex Goethals (CD&V). Bij de oppositiepartijen is het vertrouwen in Ivarem minder groot.
 1. Vrouw valt in slaap achter het stuur en wordt door agenten uit zinkende auto gered
  Play

  Vrouw valt in slaap achter het stuur en wordt door agenten uit zinkende auto gered

 2. Morgen vieren de Amerikanen Thanksgiving. Maar wat is dat?
  Play

  Morgen vieren de Amerikanen Thanksgi­ving. Maar wat is dat?