Geert Valcke en Renaat Heyvaerts van De Rangers op het grasveld dat tot padelterreinen kan omgevormd worden. Het plan van de voetbalclub kan echter niet meteen op enthousiasme rekenen van het schepencollege.
Volledig scherm
PREMIUM
Geert Valcke en Renaat Heyvaerts van De Rangers op het grasveld dat tot padelterreinen kan omgevormd worden. Het plan van de voetbalclub kan echter niet meteen op enthousiasme rekenen van het schepencollege. © Geert De Rycke

Schepencollege geen fan van plannen Rangers om padelterreinen aan te leggen aan Damstraat... tot onbegrip bij oppositie en club

OpdorpHet schepencollege van Buggenhout blijkt geen fan van de plannen van voetbalclub Rangers om op haar site aan de Damstraat ook enkele padelterreinen aan te leggen. Schepen Geert Mannaert (CD&V) schoot het idee tijdens de jongste gemeenteraad af. Tot onbegrip bij de oppositie en de club zelf. “Dit ruikt naar een monopolie voor padel creëren aan De Pit”, klinkt het.

  1. Vaccinatiecentra Klein-Brabant en Willebroek zoeken dringend medische medewerkers: “Zonder hulp van gepensioneerde huisartsen hadden we nu al gigantisch probleem”
    Bornem, Puurs-Sint-Amands, Willebroek

    Vaccinatie­cen­tra Klein-Bra­bant en Willebroek zoeken dringend medische medewer­kers: “Zonder hulp van gepensio­neer­de huisartsen hadden we nu al gigantisch probleem”

    De vaccinatiecentra in Klein-Brabant en Willebroek zoeken dringend extra medische medewerkers. “Bij de opstart was het enthousiasme groot en onze lijst lang, maar nu haken velen af. We willen wel het tempo hoog houden, om zo snel mogelijk iedereen te vaccineren. Zonder de hulp van enkele gepensioneerde huisartsen hadden we echter al een gigantisch probleem”, zegt dokter Ann-Marie Morel.