Sandy en Christel hebben hun café Drytoren overgelaten. De overname gebeurde sneller dan verwacht en dus komt ook het afscheid vroeger.
Volledig scherm
PREMIUM
Sandy en Christel hebben hun café Drytoren overgelaten. De overname gebeurde sneller dan verwacht en dus komt ook het afscheid vroeger. © Geert De Rycke

Sandy en Christel trekken na meer dan twintig jaar deur café Drytoren achter zich dicht: “Zo hard gewerkt, gevloekt en gestresst... maar ook zoveel mooie tijden beleefd”

OpdorpNog een allerlaatste keer mogen ze dit weekend hun befaamde spaghetti serveren, en dan is het definitief voorbij voor Sandy en Christel van café Drytoren. Na meer dan twintig jaar zoekt het koppel andere oorden op en komt de gezellige kroeg in handen van nieuwe uitbaters. “We hebben hard genoeg gewerkt”, zegt Sandy. “De Drytoren is ons levenswerk.”

 1. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  6

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.
 2. HUIZENJACHT. Olsene, de kleinste deelgemeente van Zulte: “Voor een nieuwbouwwoning van 800 vierkante meter moet je richting een half miljoen kijken”
  PREMIUM

  HUIZEN­JACHT. Olsene, de kleinste deelgemeen­te van Zulte: “Voor een nieuwbouw­wo­ning van 800 vierkante meter moet je richting een half miljoen kijken”

  Op zoek naar een nieuwe stek of gewoon nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen, en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek op de lokale immomarkt. Deze week: Olsene, dat samen met Zulte en Machelen-aan-de-Leie de gemeente Zulte vormt. “Olsene bevindt zich niet ver van de steden Deinze en Waregem en dankzij de aanwezigheid van het op- en afrittencomplex van de E17 is er een vlotte verbinding met Kortrijk en Gent. Het is dan een trekpleister voor jonge gezinnen die Gent en Deinze ontvluchten”, klinkt het.
  Zulte