Sandra Lofano krijgt hulp van Hans Van Malderen voor de solidariteitsactie.
Volledig scherm
Sandra Lofano krijgt hulp van Hans Van Malderen voor de solidariteitsactie. © Geert De Rycke

Sandra start inzamelactie op voor slachtoffers waterellende: “Getroffen door vreselijke beelden op televisie”

BuggenhoutSandra Lofano (42) uit Buggenhout start een inzamelactie op voor de slachtoffers van de wateroverlast in Wallonië. Ze zal de ingezamelde spullen persoonlijk wegbrengen. “Ik heb toch vakantie, dus kan ik me beter nuttig maken”, zegt ze.

  1. Newson zorgt met kleinste en snelste sturingssysteem voor lasers voor gigantisch energiebesparing wereldwijd: “Titel Duurzame Held meer dan verdiend”
    PREMIUM
    Dendermonde

    Newson zorgt met kleinste en snelste sturings­sys­teem voor lasers voor gigantisch energiebe­spa­ring wereldwijd: “Titel Duurzame Held meer dan verdiend”

    Het kleinste, snelste, goedkoopste én energiezuinigste sturingssysteem voor lasers. Daarmee verovert het bedrijf Newson vanuit een historisch pand in hartje Dendermonde momenteel de wereld. En zorgt er tegelijker tijd voor dat wereldwijd het jaarverbruik van 2.500 gezinnen bespaard wordt. De firma is niet voor niets één van de acht bedrijven in Dendermonde die de titel van “duurzame held” krijgt toegekend. “Wie had dat gedacht van een klein kmo’tje van amper tien mensen uit een klein stadje”, klinkt het.