Christophe Verheyden weet niet waar hij nu met zijn vrachtwagen naartoe moet sinds de gemeente een parkeerverbod in het Genthof, waar hij woont, instelde.
Volledig scherm
Christophe Verheyden weet niet waar hij nu met zijn vrachtwagen naartoe moet sinds de gemeente een parkeerverbod in het Genthof, waar hij woont, instelde. © Geert De Rycke

Parkeerverbod voor vrachtwagens in Genthof zet kwaad bloed: “Nu zal straat regelrechte racebaan worden”

BuggenhoutHet parkeerverbod dat het gemeentebestuur van Buggenhout heeft ingevoerd in het Genthof zet kwaad bloed bij vrachtwagenchauffeurs. En een vrachtwagenparking van intercommunale DDS op het industrieterrein van Dendermonde dat de gemeente als alternatief ziet, is er nog niet. “Wat moeten we doen? Onze truck opvouwen en in onze binnenzak steken?”

 1. Na valentijnsactie zorgen handelsverenigingen nu ook voor paaszoektocht: “In totaal 1.000 euro laten terugvloeien naar lokale handel”
  Buggenhout

  Na valentijns­ac­tie zorgen handelsver­e­ni­gin­gen nu ook voor paaszoek­tocht: “In totaal 1.000 euro laten terugvloei­en naar lokale handel”

  Na een geslaagde valentijnsactie, slaan de middenstandsverenigingen Unizo, MOL en Buggenhout Troef opnieuw de handen in elkaar. Deze keer lanceren ze een paasactie, waar opnieuw waardebons voor lokale handelaars mee te winnen zijn. “Aan het eind van de rit zullen we zo voor 1.000 euro laten terugvloeien naar de lokale handel in onze gemeente”, klinkt het.
 1. Harde beelden: man opent vuur op politieagente tijdens huiszoeking
  Play

  Harde beelden: man opent vuur op politie­agen­te tijdens huiszoe­king

 2. Verkeersagressie loopt uit de hand: bestuurder trekt wapen
  Play

  Verkeers­agres­sie loopt uit de hand: bestuurder trekt wapen