Volledig scherm
PREMIUM
© Geert De Rycke

Opening hondenweide in bos veroorzaakt heisa over irritaties aan pootjes dieren: “Nochtans na onderzoek niets verontrustends op terrein te vinden”

BuggenhoutDe nieuwe hondenlosloopweide in Buggenhout Bos werd bij opening erg positief onthaald, maar na een druk bezocht weekend is er ook commotie ontstaan. Baasjes maken melding van jeuk en irritaties aan de poten van hun trouwe viervoeters na een bezoek aan het terrein. Boswachter Reinhart Cromphout onderzocht maandag de volledige site minutieus, maar vond niets verontrustends. “We nemen elke melding ernstig”, zegt hij.

 1. “Wachten tot toevallig ook iemand anders moet oversteken”: Aanpassing verkeerslichten Vlassenbroekbrug problematisch voor mindervaliden
  PREMIUM
  Dendermonde

  “Wachten tot toevallig ook iemand anders moet oversteken”: Aanpassing verkeers­lich­ten Vlassen­broek­brug problema­tisch voor mindervali­den

  Oversteken aan het kruispunt van de Vlassenbroekbrug in Dendermonde, dat is voor Alfons De Munter (87) uit Baasrode de jongste tijd wachten op goed geluk. Van in zijn scootmobiel kan hij niet aan de drukknop van de verkeerslichten. En hij is niet de enige. “Het probleem is er sinds de lichten aangepast werden en voor een oplossing word ik van het kastje naar de muur gestuurd”, getuigt hij.
 1. Bizar tafereel boven Spaans landschap: hopelijk heeft deze ezel geen hoogtevrees
  Play

  Bizar tafereel boven Spaans landschap: hopelijk heeft deze ezel geen hoogte­vrees

 2. Feestvierders vluchten van lockdownfeest als politie aankomt
  Play

  Feestvier­ders vluchten van lockdown­feest als politie aankomt