Wielrenner Tom Pidcock en Kurt Bogaerts
Volledig scherm
PREMIUM
Wielrenner Tom Pidcock en Kurt Bogaerts © RV

Olympisch goud Tom Pidcock werd deels in Buggenhout gesmeed: “Aparte keuken, eigen badkamer én straf internet”

Het olympisch mountainbikegoud van de Brit Tom Pidcock heeft een dikke Belgische rand. De Brit heeft Buggenhout als uitvalsbasis als hij in ons land veldritten betwist. Daar betrekt hij een deel van een huis van Kurt Bogaerts, zijn persoonlijke begeleider én ploegleider bij Ineos-Grenadiers.

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Eerste steenlegging voor Hof Van Saeys: “Feestelijke start voor stadsvernieuwingsproject”
  Dendermonde

  Eerste steenleg­ging voor Hof Van Saeys: “Feestelij­ke start voor stadsver­nieu­wings­pro­ject”

  Op de site waar projectontwikkelaar Uplace en aannemer Cordeel de nieuwe stadswijk Hof van Saeys doen verrijzen, vond vrijdagmiddag de officiële eerste steenlegging plaats. Daarmee werd het startschot gegeven van dit bijzondere stadsvernieuwingsproject. Ruim honderd appartementen en groene omgeving tussen Oude Vest en Dijkstraat moeten tegen de zomer van 2023 klaar zijn.