Nancy Meeus maakt gewoon van haar woning haar shop. "Voor een huiselijke, warme sfeer", zegt ze.
Volledig scherm
Nancy Meeus maakt gewoon van haar woning haar shop. "Voor een huiselijke, warme sfeer", zegt ze. © Geert De Rycke

Nancy laat nieuwe collectie Nanil Fashion showen door eigen klanten: “Om de échte vrouw gelukkig te maken”

BuggenhoutEen modeshow met eigen klanten als mannequins. Dat brengt Nancy Meeus (42) uit Buggenhout aanstaande weekend met haar Nanil Fashion. “Zij staan waar ik voor ga: échte vrouwen zich goed laten voelen”, zegt ze. Voor haar Nanil Fashion bouwde Nancy in haar eigen huis een shop uit.

  1. Raadslid en bewoner vragen beter onderhoud voor historische brug aan Brusselse Poort: “Als er niet dringend wordt ingegrepen, zullen er delen instorten”
    PREMIUM

    Raadslid en bewoner vragen beter onderhoud voor histori­sche brug aan Brusselse Poort: “Als er niet dringend wordt ingegrepen, zullen er delen instorten”

    Betonrot, ontbrekend voegwerk en plantengroei die het metselwerk steeds verder aantast. Het gaat slecht met de brug achter de Brusselse Poort in Dendermonde. “Allemaal het gevolg van gebrekkig onderhoud en het uitblijven van een aanpak van wildgroei”, klagen Open Vld-raadslid Laurens Hofman en bezorgde burger Patrick De Landstheer aan. De gemeente zou de problemen in kaart kunnen brengen met een studie, maar de financiering hiervoor blijkt niet evident te zijn.
    Dendermonde