Sandra en Laurens zien hulpgoederen massaal toestromen.
Volledig scherm
Sandra en Laurens zien hulpgoederen massaal toestromen. © Geert De Rycke

Na massale respons vervoegt ook Delhaize hulpactie van Sandra voor slachtoffers van Wallonië: “Geëmotioneerd door de vele reacties van Buggenhoutenaren”

BuggenhoutDe inzamelactie die Sandra Lofano (42) vrijdag is opgestart in Buggenhout is een gigantisch succes. Een massa inwoners schenkt allerlei goederen. Om Sandra te helpen, springt nu ook Laurens Messagie, uitbater van de Delhaize in centrum Buggenhout, bij. “We roepen op om spullen in bananendozen te doneren en vragen of nog iemand kan helpen met een extra bestelwagen.”

  1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
    Streamz

    Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

    Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).