Het schoolgebouw staat momenteel zo goed als leeg, omdat de leerlingen hun intrek namen in containerklassen in afwachting van de restauratie.
Volledig scherm
Het schoolgebouw staat momenteel zo goed als leeg, omdat de leerlingen hun intrek namen in containerklassen in afwachting van de restauratie. © Geert De Rycke

Miljoen euro voor restauratie schoolgebouw Vrije Basisschool Opstal

BuggenhoutDe miljoenen die minister van onderwijs Ben Weyts uittrekt voor de bouw en vernieuwing van schoolgebouwen, komen ook de Vrije Basisschool van Opstal ten goede. Die kan rekenen op liefst een miljoen euro voor de langverwachte, én dringende, restauratie van haar schoolgebouw tussen Putweg en Broekstraat.

  1. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
    TV

    RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

    Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.