Het MOL-team is nog lang niet uitgezongen, ook niet na dertig jaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Het MOL-team is nog lang niet uitgezongen, ook niet na dertig jaar. © Geert De Rycke

Middenstand Opdorp Leeft (MOL) vier dertigjarig bestaan: “Ongelooflijk wat we allemaal verwezenlijkt hebben vanuit een groep bevriende zelfstandigen”

OpdorpEr breekt een feestjaar aan voor Middenstand Opdorp Leeft in Opdorp. Dertig jaar heeft de vereniging van bevriende ondernemers op de teller staan. En in die tijd drukte MOL zijn stempel op Opdorp. Tijd voor een terugblik én blik op de toekomst. “Dat we indertijd het kermisgebeuren nieuw elan gaven, daar zijn we nog altijd trots op”.

  1. Omstreden zomerbar Zanzibar mag terug open maar moet zich houden aan beperkingen om overlast te beperken: “Er zal op regelmatige basis gecontroleerd worden”
    PREMIUM
    Merchtem

    Omstreden zomerbar Zanzibar mag terug open maar moet zich houden aan beperkin­gen om overlast te beperken: “Er zal op regelmati­ge basis gecontro­leerd worden”

    De pop-up zomerbar ‘Zanzibar’ in Merchtem mag de activiteiten hernemen, dat heeft het gemeentebestuur deze week beslist. De organisatie moet zich wel houden aan bepaalde opgelegde beperkingen om de overlast naar de omgeving te beperken. Zo zullen er minder mensen aanwezig mogen zijn en zal er een beperking van muziekvolume gelden. “De activiteiten brengen op die manier het agrarisch gebied niet in het gedrang”, klinkt het bij de gemeente.