Katrien De Dijcker (midden) trakteert de eerste klanten in de nieuwe winkel op een glaasje cava.
Volledig scherm
Katrien De Dijcker (midden) trakteert de eerste klanten in de nieuwe winkel op een glaasje cava. © Geert De Rycke

Letterhuis Katrien in het nieuw, mét koffiehoek

Katrien De Dijcker uit Buggenhout huist voortaan met haar dagbladhandel Letterhuis Katrien in een ander pand. De oude stek aan de Kerkstraat werd omgeruild voor een nieuw onderkomen een paar meters verderop. “Met meer ruimte en eindelijk een koffiehoek om klanten te verwennen”, zegt Katrien enthousiast.

1 reactie

 • Christel Smet

  1 jaar geleden
  Proficiat Katrien met je nieuwe stek.
 1. Solidariteit blijft maar aanzwellen na verwoestende brand in Opwijk: kalenderverkoop, frietjesbak en takeaway ten voordele van noodfonds
  Opwijk

  Solidari­teit blijft maar aanzwellen na verwoesten­de brand in Opwijk: kalender­ver­koop, frietjes­bak en takeaway ten voordele van noodfonds

  Aan de enorme golf van solidariteit na het inferno in de Kloosterstraat lijkt geen einde te komen. Na de hulp van heel wat inwoners zijn nu ook drie zelfstandigen gestart met acties om de kas van het noodfonds te spijzen. Dat geld zal gebruikt worden om het leven van de getroffen bewoners weer op de rails te helpen. Restaurant a’Muze, frituur De Ring en CrejaWeb doen alvast een duit in het zakje met uiteenlopende acties. “We hebben ook al een brand meegemaakt, dus we weten hoe ingrijpend dat is.”
 2. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 1. Hockeyclub investeert in eerste sportsite voor combi van hockey en frisbee in Vlaanderen: “Veel potentieel aan Oud Kerkhofstraat om mooie toekomst uit te bouwen”
  PREMIUM
  Dendermonde

  Hockeyclub investeert in eerste sportsite voor combi van hockey en frisbee in Vlaanderen: “Veel potentieel aan Oud Kerkhofs­traat om mooie toekomst uit te bouwen”

  De Dendermondse hockeyclub D-MON Hockey heeft grootse plannen voor het sportterrein aan de Oude Kerkhofstraat in Grembergen. In samenwerking met de frisbeeclub Dendermonde Ultimate Club zal daar het allereerste gecombineerde hockey-frisbeeterrein van Vlaanderen gerealiseerd worden. “Het moet onze werking zuurstof geven en de toekomst verzekeren”, klinkt het.
 1. Volg samen met Sven Ornelis en stadsgids Patrick een culinaire tour in New York
  Play

  Volg samen met Sven Ornelis en stadsgids Patrick een culinaire tour in New York

 2. Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschieten!"
  Play

  Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschie­ten!"