De KSA maakte hun eigen bier.
Volledig scherm
De KSA maakte hun eigen bier. © Koen Baten

KSA brengt eigen biertje uit voor jubileumjaar en als vervanging voor fuif die niet kan doorgaan

KSA De Roodkapjes uit Buggenhout beleven ook een apart jaar door de coronacrisis. Vijf jaar geleden ging de jeugdbeweging van VKSJ naar KSA en dit jaar zouden ze ook hun dertigste editie houden van La Fiesta, een fuif die al jaar en dag heel wat volk lokt. “Omdat dit allemaal niet kan doorgaan en we toch iets wilden doen hebben we ons eigen bier gemaakt”, zegt Kathleen Van Sande. 

 1. Onze-Lieve-Vrouwkerk zendt eucharistievieringen live uit op YouTube: “Niet alleen om coronacrisis te overbruggen, maar ook de toekomst”
  Lebbeke

  On­ze-Lie­ve-Vrouw­kerk zendt eucharis­tie­vie­rin­gen live uit op YouTube: “Niet alleen om coronacri­sis te overbrug­gen, maar ook de toekomst”

  Binnenkort zullen de eucharistievieringen vanuit de Onze-Lieve-Vrouwkerk in Lebbeke live te volgen zijn via YouTube. Geert Leenknegt, deken van de Mariaparochie Buggenhout-Lebbeke, vergaarde daarvoor meer dan duizend geïnteresseerde abonnees voor het videokanaal. “We hebben hiermee niet alleen een manier om de coronacrisis te overbruggen, maar ook een wissel op de toekomst”, meent de priester. Er zijn alvast vier mobiele camera’s aangekocht om livestreaming mogelijk te maken.
 1. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo

 2. De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"
  Play

  De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"