Geert De Rycke
Volledig scherm
© Geert De Rycke

Jongeren houden inzamelactie voor slachtoffers oorlog Oekraïne

BuggenhoutDe jongeren van de leerlingenraad van het Kiempunt Campus Buggenhout hebben een inzamelactie gehouden voor slachtoffers van de oorlog in Oekraïne. De spullen zullen via de sociale kruidenier verdeeld worden onder de vluchtelingen die in Buggenhout verblijven.

 1. Bewoners Kleinzand ontgoocheld door nieuwe overstroming: “Heraanleg Zeelsebaan zou dit oplossen, maar we staan al opnieuw te dweilen”
  PREMIUM
  Grembergen

  Bewoners Kleinzand ontgoo­cheld door nieuwe overstro­ming: “Heraanleg Zeelsebaan zou dit oplossen, maar we staan al opnieuw te dweilen”

  De heraanleg van de Zeelsebaan zou de wateroverlast in het Kleinzand en Sint-Margrietstraat in Grembergen oplossen, maar bij de eerste flinke regenbui sinds het einde van de werken is het er alweer mis gelopen. Beide straten stonden blank. Tot grote woede van de bewoners. “Triestig!”, verwoordt Freddie Brusselmans het gevoel bij de buurt. “Wanneer komt hier eindelijk eens een deftige oplossing, zodat onze huizen gespaard blijven van water.”
 1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.